Lalalulu kérdése:
Nem tudom mit tegyek. Nem akarok egyikőjükkel sem rosszban lenni. Mit tegye?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk barátnők és ebből ketten nagyon csúnyán összevesztek. Nagyon szeretem őket és nem akarok közülük választani. Tegnap nagyon sokat beszélgettek mind kettőjükkel hogy béküljenek ki, de mind a ketten maguknak adnak igazat. Én érzem rosszul magam mert ha a másikkal vagyok és azon filózom hogy nem esik e a másiknak rosszul. Nem tudom mi tévő legyek :/.2014. jún. 6. 13:50
1/3 anonim válasza:
Légy őszinte! Mindkettőtöket bírlak, ezért továbbra is barátnőmnek tekintelek benneteket.
Ha egyik kérdez a vita témájáról, akkor próbáld elmondani a tárgyilagos véleményed. Ha erős volt a barátság, akkor lecseng az érzelmi feszültség bennük, és visszatalálnak egymáshoz.Nem a másik háta mögött tartod meg a barátságot, hanem nyíltan, érzelmileg meg nem zsarolhatnak meg, hogy szakíts a másikkal.
2/3 Zoé970 válasza:
Ismerős a helyzet. Velem is így volt. Én megpróbáltam őket kibékíteni több kevesebb sikerrel végül hagytam,hogy maguk béküljenek ki. Én mindkettővel elég sokat voltam és mindkettőjükről a másiknak jókat mondtam meg hogy "szomorú hogy nem békülsz ki vele csak nem akarja bevallani". Másképp mondom szuggeráld rá az egyiket(akiről tudod hogy gyorsabban beadja a derekát),hogy béküljenek ki. Bocsi ha nem lett túl ütős a válasz,de nekem ez jött be. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, már egy hónapja de már nem vitáznak, jelenleg nem szólnak egymáshoz. És most ez zavar nagyon:/
2014. júl. 4. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!