Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha egy szórakozóhelyen találkoztunk és be voltam nagyon picit csípve? De utána szeretne velem kávézni. Szóval annyira nem ijeszthettem meg, ugye?
Nő vagyok.
Nem voltam részeg, csak picit italos, ilyenkor csak sokminden hülyeséget beszélek. Akkor ismerkedtem meg egy férfivel, lehet ő is picit többet ivott. De szeretne még velem találkozni, randit is egyeztettünk. Ugye annyira nem vághattam el magamat nála?
Vagy ti mit gondolnátok?
Igen, randizunk a hétvégén.
Csak félek, hogy sok hülyeséget hordtam neki össze, mert olyankor nagyon megered a nyelvem. Meg ha már iszok 2 pohár bort, olyan gyorsan kiesnek az események/beszélgetések, mintha mondjuk ájulásig lennék benyomva.
Ő józanabb volt, mint én.
#5-nél a pont.
Ja és ne görcsölj ezen. Tetszett neki a felszabadult éned, azért is akar találkozni még.
Szóval aggodalomra semmi ok, add önmagad nyugodtan. Ne parázz, meg nem kell aggódni, hogy megfelelsz-e. Úgy is bejöttél neki, nem kell visszafognod magad, legyél nyugodtan olyan csacsogós, közvetlen, nem kell játszmázni meg jégcsappá válni félelmedben. (Ez a beszélgetés hangulatára vonatkozik, nem a szexuális részre. Azt saját belátásod szerint, ahogy neked jó)
Érezd jól magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!