Fogyitársat januártól?
Az elmúlt 3 hónapban nem sikerült odafigyelnem az étkezésre. Most decemberben viszont elkezdtem heti 2x edzeni (erősítő+kardió). Januártól az étkezést is szeretném hozzá rendbe tenni :)
Olyan társat keresek, akivel hétfőnként mondjuk írhatunk egymásnak emailben egy néhány mondatos beszámolót, hogy hogy éreztük magunkat az elmúlt héten, mi okozott nehézséget, milyen motiváció hajt, lesz-e valami fontos esemény, találtunk-e valamiféle érdekes receptet, amit szeretnénk megosztani egymással.
Hogy mit várok ettől? Egy ún. digitális naplót, amiben a tudat is motiváló, hogy van valaki a másik oldalon akivel egy vagy hasonló úton haladunk. A nehézségek leírásával talán kiírhatjuk magunkból azokat a gondolatokat, érzéseket, amiket másnak nem osztunk meg és könnyebben lehet kezelni.
Persze ez csak egy ötlet, szívesen nyitok más ötletekre! :) Talán egy sporttársat is találhatok.
Tolna megye? Az milyen távolságra van Budapesttől? Milyen nemű vagy és hány éves? Ezt tisztázzuk legelsőként.
Január 3.-ától esetleg be tudom "indítani" ezen a területen a megfáradt dolgaimat. Addig esélyes az átmeneti időszak nálam...
A hétfői napjaim azok valamilyen szinten foglaltak. Esetleg másik napot nem jelölhetnénk ki?
Ui: talán a holnapi napon valamikor vissza tudok jönni erre a fórumra. Most már kora délután megyek szilveszterezni egy korábban lefoglalt helyszínre, ahol betelt minden üres férőhely.
Tisztelt Kérdező!
Megvan már a januári fogyitárs? Egy vagy esetleg több is?
4-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!