Esetleg kezdi most valaki az életmódváltást? Lenne valaki a fogyitársam?
Én 28 éves lány vagyok. 10-15 kilótól szeretnék leadni.
Úgy gondoltam megosztanánk/ javasolnánk egymásnak kajákat,.küldünk egymásnak edzéseket.
#1-hát volt egy sorozat a véznák kontra dagik :D ott kaját cseréltek egy hétre... Hátha :D
#2 - az nem baj :)
Nekem eddig 32 kg ment le. :)
F/28.
Hétköznap figyelek mit eszek vagyis igazából sehogy se eszek, mert rohanok kapokodok, nincs időm. Én nem eszek mekis kaját. Már igazából undoromvan a sparos zsömlétől, szalámitól, a sarki kifőzdés rántott csirkecomb / csirmell, máj rizzsel, vacsira meg vagy eszek szendvicset vagy nem.
Igen az akarat erő hiányzik :( nem eszek se sokat se keveset s valami mégse jó, 200 hogy a mozgás,de annyira szégyellem a testem meg ott lenni a sok vékony csaj meg az izmos pasik közt. Gerincemnél van vmi sztem nem sérv de fájnak a mozdulatok.
Nem akarok nyomi lenni
Én 8 kilót szeretnék fogyni. Most iratok étrendet, plusz heti 2 funkcionális edzés.
Viszont a pajzsmirigy miatt neked nehezebb.
A párom is iratott étrendet, 17 kilónál tart most. Nincs benne semmi feldolgozott kaja, se glutén, pedig nem gluténérzékeny. "kenyérféle" egyedül tortilla, teljeskiőrlésű pita vagy pufirizs formában jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!