Valaki lenne a "fogyitársam"?
Sziasztok, lehet butaság, de általában hamar elhagy a motiváció ilyen téren, mert nagyon szeretek enni. Fogytam már 3 éve 5 kg-ot, akkor anyukám volt benne a társam. Két év alatt (főleg a kimozdulás hiánya az oka) felszedtem a dupláját és szeretnék lemenni kb 65-70kg-ra. Ez egy 10-15 kg-os fogyást jelentene, amit mondjuk a nyár végére szeretnék elérni.
Lényegében az lenne a fő kérdésem, hogy valakinek lenne kedve velem diétázni? Elég lenne annyi, hogy megbeszéljük esténként ki hogy bírta a napot, mit mozgott, miket főzött, ami belefért az étrendjébe.
Ha viszonylag közel lakik az illető, persze lehetnénk futótársak vagy edzőtársak. Hatalmas motiváció lenne. Leginkább nők jelentkezését várom, elsődlegesen az én korosztályomban!
21/L
Jeleztem a modiknak, hogy áttegyék a kérdésedet ebbe a témakörbe: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__fogyokura-partner
Nézz körül, tuti hamar találsz valakit ;)
#2 én korábban tettem fel oda hasonló kérdést, totál kihalt volt... Ha írt is valaki a kérdés alá, üzenetre nem válaszolt, ha én írtam kérdezőre, semmi válasz 🙄
Részemről feladtam az itteni emberekkel az efféle kommunikációt, végülis valahol érthető a bizalmatlanság is. Inkább ismerősöket fűzök 😂
Szia.
Én most kezdek életmódot váltani :)
160/58vagyok
Szoktam futni, otthon súlyzózni.
A célom a testösszetételem javítasa , mivel elég magas a testzsírom. Jó lenne, ha lenne egy tarsam,akivel lehetne megbeszélni a napi étkezéseket/edzéseket/ történteket.. motiválni tudjuk egymást vagy csak szimplán beszélgetni, barátkozni 🙂
Hasonló partnert keresek én is. A mai napon "kezdtem el", ami igazából még csak annyiból állt, hogy nem a Netpincérről rendeltem vagy a szomszéd gyrososból ettem, hanem saját magam készítettem el a napi ételem.
Döcögősen indul, de jelenleg ötletem sincs miket csináljak amit jóérzéssel eszek meg.
23/F
(Budapesten a Blaha mellett lakom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!