Miert ilyen nehez fogyitarsat talalni?
Ezt mégis honnan veszed? Túl sok külföldi youtube csatornát nézel? Ott van a "mindenki gyönyörű" szólamokat hangoztatók és ha valaki azt mondja egy 200 kilós nőre, hogy kövér, az gonosz, érzéketlen fat shaminget végez, pláne, ha szegénytől elvárná, hogy mozogjon kicsit és tegye le a fánkot.
Engem nem érdekel, ki mit fogad el, én nem akarok hájas lenni, sokáig egészségesen élni viszont igen. S elég sokan vagyunk ezzel így.
Fogyitárs? :D Azért, mert a fogyózást nem lehet párban csinálni...
Ha nem zabálsz sok vackot, és mozogsz, lefogysz... Ezt nem lehet munkamegosztással csinálni egy "fogyitárssal"
A fogyitárs nagyon poénos tud lenni. Nyilván nem egymás helyett eszünk úgy, ahogy :D Csak támogatjuk egymást vagy csak poénosabb így.
Nekem volt már fogyitársam, elvoltunk :) Gyökeresen máshogy ettünk, de ez nem baj.
De, sok embernek nagyon fontos a lelki tényező és magányosan a legtöbb ember jobban el van veszve. Akármilyen kis segítség is átlendítheti az embert a holtponton és egy másik ember nagy segítség lehet, nem kicsi.
Nyilván nem ég és föld a kettő, csak egy kis plusz.
Nem mindenkinek kell, de van, akinek jól jön. Azt hiszem, a legtöbb ember érti ezt, mert ha nem is fogyás terén, de más élethelyzetben jól jön számukra egy kis plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!