Fogyókúra/Életmódváltás! Valaki tud benne segíteni? Egy mentort keresek magam mellé!
Egy "mentort" keresek magam mellé, lehetőleg olyan embert, akinek sikeres fogyás története van.(10 kg-tól legalább megszabadult). Rajtam pont ennyi felesleg van. Tudom, ha nekem skierülne lefogynom, büszke lennék az eredményemre, és akár szívesen támogatnám hasonszőrű társaimat,akik még az útjuk elején járnak. Igaz,nem tudok fizetni, a segítségért, de cserébe teljes erőbedobással küzdenék, hogy elérjem a kitűzött célt. Étrendben,motivációban kérnék segítséget. Már az is sokat jelentene, ha csak heti egyszer konzultálni tudnék valakivel, a hét eredményeiről. Ez megadná a motivációt ahhoz, hogy kitartsak. Lene itt valaki olyan, aki hajlandó lenne némi időt, és energiát rám szánni, hogy megváltoztathassam az életemet? Ha igen,kérem írjon privátban, hogyha nem, akkor a kommentelők kíméljenek!
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!