Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Igazàbol,nem tudom ha talàlni...

Bartha balazs kérdése:

Igazàbol,nem tudom ha talàlni fogok e ?! De!.... Egy hatàrozott ès tudatos Budapesti lànyt keresek,aki segítene nekem úgymond,és szívesen együdt èlne velem egy darabig :) Az èkszerèsz hivatàs kapcsán kôltöznèk fel,de nem akarok magamban!

Figyelt kérdés

Magamról igazàbol csak annyit...

Hogy komoly és hatàrozott terveim vannak a jövövel !!

Egy 23 èves

jomagam szerint,fress és jokèpü,erdèlyi fiatalember vagyok :) :)

dec. 27. 01:08
A kérdező szavazást indított:
Fèlsz e,az ismeretlen jövötôl?
Bàntàl e màr meg ugy igazán nagyon,bármit is?
Vannak jövöbeli terveid ?
Vàgysz e sajàt csalàdra ?
Hozzàm jônnèl e felesègül?
6 szavazat
 1/10 anonim válasza:
Kérdező, te most azt várod, hogy egy nő csakúgy befogad téged a semmire? Inkább albérlőt keress erre való oldalakon.
dec. 27. 01:24
 2/10 anonim válasza:
* főbérlőt, hiszen az albérlő te lennél
dec. 27. 01:24
 3/10 anonim válasza:
Egy határozott és tudatos lány úgy elküld az anyádba, hogy csak nyekkensz, kiscsíra. Nem fogsz senkihez becuccolni ingyen, eltartatni magad, senki sem fog pénzelni, főzni, mosni, takarítani rád amíg te úgymond tanulgatnál esetleg. Max egy nagyon zéro önbecsülésű nő, de azoknak meg nemigen van annyi pénzük, hogy plusz egy főt kitartsanak. Baromira fordítva ülsz a lovon, húzz el dolgozni, amellett lehet tanulni is, utána törd a fejed a családalapításon, amikor már van némi egzisztenciád.
dec. 27. 05:06
 4/10 anonim válasza:
milyen magas vagy és hány kg?
dec. 27. 08:04
 5/10 anonim válasza:

"fress és jokèpü"

B.meg... az "fess".

Meg mi az Isten ez a szavazás?

dec. 27. 09:27
 6/10 anonim válasza:
5# erdélyi a srác, nézd ezt el neki. Értem én hogy mit szeretne de az itt nem működik.
dec. 27. 09:37
 7/10 anonim válasza:
#6 Erdély se egy múlt század közepi óvoda...
dec. 27. 10:12
 8/10 anonim válasza:
7# az egész fogalmazasban látszik hogy erdélyi. Nincs ezzel baj. Attól még lehet rendes ember, csak itt mások a szabályok de azt meg majd megtanulja.
dec. 27. 11:19
 9/10 anonim válasza:
#9 Értem, mire gondolsz, és nem is a szóhasználatával van bajom. Hanem a mentalitásával. Amit nem lehet kimosdatni azzal, hogy honnan való, elvégre nem egy burokban él, ami el van zárva a külvilágtól és az internettől. És Erdély se egy, össznépi zsákfalu. Ezekből adódóan szerintem nem kell "elnézni" neki, mert a saját szegénységi bizonyítványa, hogy komolyan így gondolkodik.
dec. 27. 11:38
 10/10 anonim válasza:

8

A legtöbb erdélyi tud írni, sőt, jópárat fel sem ismernél a beszédéről, esetleg azt aki székely földön él, de ez az iromány pontosan olyan volt mint amilyet általánosban a megye legrosszabb iskolájában magyarországon írtak az éppenhogy csak nem analfabéta osztálytársaim, konkrétan az ugrott be róla.

Tudom, mert a fél rokonságom erdélyi, és ez már égő kategória bárhol járj is. Lehet hogy egy kicsit más világ van ott, de nem ennyire. Egyetértek 9essel, ez nem elnézendő, nem azért ilyen mert erdélyi, hanem azért mert szimplán.. hát, hadd ne sértsem meg, kulturálatlan, lelki szegény

dec. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!