Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rendezkedjek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezkedjek be az örök szingli létbe? Vannak itt tudatos örök szinglik?

Figyelt kérdés

Nem átmeneti állapot hanem örökre.

Tökéletesen alkalmatlan vagyok egy párkapcsolatra. Korábban azt hittem, hogy csak nem választottam jól. Majd összejöttem a legjobbal és azt is elcsesztem. Nem akarok még egyszer elölről kezdeni az egészet és aztán elviselni a szakítással járó fájdalmat.

Úgyhogy lemondtam a házasságról, gyerekről. Nem akarok tartós kapcsolatot többé csak néha szexet.

Ja és mielőtt pszichológust javasoltok: nem egynél jártam, rosszul tettem. Nem fog segíteni.

30/N

febr. 7. 11:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem igazán értem a kérdést, pedig 32/N vagyok, igazi forereveralone.

Annyi "csak" a teendő - ami nem mindig és mindenhol egyszerű -, hogy a tipikus férfiasnak tartott munkákra legyen jól dolgozó és megfizethető szakid kéznél. Célszerű lakásban élni ház helyett, hogy kevesebb ilyen munka legyen.

Mire gondolsz még? Hiszen minden más sokkal könnyebb, mint kapcsolatban élőként, mert akkor például nőként kb. ki sem látszanál a kotyvasztásból meg a suvickolásból, átlag magyar férfi ugyanis folyton a kaját várja meg a patikarendet és -tisztaságot.

febr. 7. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha lemondtál teljesen párról, gyermekről akkor nem tetted volna fel a kérdést csak szólok. Tudnád, hogy mi okoz örömet, miben vagy jó, mit kéne csinálni.
febr. 7. 11:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell berendezkedni erre, ez az alap.
febr. 7. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
2-es, ez olyan ostoba komment.
febr. 7. 11:50
 5/16 anonim ***** válasza:
41%

NA na

Én például szeretek főzni és rendet is rakok el is mosogatok vagy ott a gép

A mosógépet is tudom használni sőt a szárítót is.

39 F

febr. 7. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
20%
Az ember társas lény, lehet hogy a szingliséggel nyugtatod magad, valójában félsz az elköteleződéstől, tehát alkalmatlan vagy.
febr. 7. 12:20
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Én amikor elhatároztam, hogy nincsen több energiám párkapcsolati nyűglődésre, nem nyafogtam így, mint te. Sőt, kifejezetten felszabadult lettem.

Van két macskám, egy gyerekem, dolgozom, nem unatkozom.

febr. 7. 12:23
 8/16 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

5: Én meg úgy ki tudom nyitni a pillangó ruhaszárítót, hogy a karika csak utána siklik be, miután kinyitottam!!!4

Azért ez is fícsőr, nem? 😅

Kérdéshez: Én már azt hiszem berendezkedtem erre, baromira fura lenne, ha lenne párom ennyi év után. :) Meg különben is, nehéz már ebben a korosztályban olyan nőt találni aki nem veszi ultrakomolyan az egész élet nevü játékot és el tudja viselni a lökött személyiségemet. :)

45F

febr. 7. 12:28
 9/16 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%
7: TEAM CAT! 😍
febr. 7. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem kell berendezkedni, de ha úgy alakul, el kell tudni fogadni.
febr. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!