Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 és 40 év közötti, szingli, hetero nők! Mit tesztek mostanában azért, hogy párkapcsolatotok legyen?
Amikor teszek, akkor nyitok a világra szóbaállok jobban a pasikkal, meghallgatom, nyitottabb vagyok megismerni(ha külsőre tetszik legalább szoszo), plusz társker(de ott 99% szenny van az gáz).
De mivel akikkel jártam csak megkeserítették aztán az életem, így kb jelenleg értelmét vesztette hogy miért is legyen párom? Ezért, hogy szenvedjek?
Csak a bánat maradt utánuk.
Igy minek keressek mégegy ilyet.
Nem keresek.
Néha csak társkeren lógok csak cset alapon, ez most nagyon bejött. Mert amikor kerestem vkit es kiirtam hogy ismerkednék komolyat keresek v randizni szeretnék akkor betalált egy rakat söpredék aki szexre hív (nem tudom mibol hiszik a pasik hogy lenne gusztusom egy vadidegent leápolni)de mióta igy vagyok fent hogy csak csetelni akarok, azóta egyik se jön ilyenekkel hogy felmennék e filmezni. Már az is nagy lenne ha vki elérné hogy találkozni akarjak tehát túlmenjek a csak cseten.
Semmit.
Úgyis nagyon el vagyok havazva állandóan, még randizni se lenne időm, nem, hogy kapcsolatra. Úgyhogy nyilván nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!