Csak szerintem gáz ez 30+-osan?
Van egy női ismerős, amolyan ismerős ismerőse kategória nálam.
Mindig elég lekezelő, bunkó módon viselkedett velem. Én cserébe nem nagyon foglalkoztam vele, ignoráltam, vissza se szóltam, csak ritkán. Nincs időm hülyékkel foglalkozni. Nem tudtam igazából mi a baja velem, ez van.
A lényeg utólag kiderült, hogy nagy szerelemmel ég és sajnos pont belém szerelmes.
1 hónapja elkezdtem ismerkedni, randizgatni egy nővel és azóta fura mód elég gyakran találkoztunk társaságban. Ugyanúgy gyökér módon viselkedett sokszor, de néha megkérdezte hogy vagyok, mi a helyzet velem. Röviden válaszoltam, nem nagyon akartam vele interakciót.
Egyszer csak eltört nála a mécses és szinte sírva kérdezte meg, hogy mi a bajom vele, "miért vagyok ilyen hideg". Én kerek perec megmondtam neki, hogy milyen bunkó módon viselkedett velem, nem is nagyon akarok vele beszélgetni, jobb elkerülni egymást. Mondhatni szerelmet vallott, mire közöltem vele, hogy szerintem nagyon gáz 30+ évesen úgy viselkedni, mint egy hülye tini, tanuljon az esetből, hátha legközelebb nem így sül el a dolog.
Azóta azért próbál normálisabban közeledni, de nálam már elásta magát, nincs esélye. A többiekkel eddig is normálisabb volt, tehát ezért is nem értettem velem miért volt sokszor nagyon bunkó. Úgy gondolta majd ettől megpróbálok vele jóban lenni, pedálozni nála stb.
15 évesen a tinik még sokszor nagyon buták, belefér, de 30+-osan?
Az a baj, hogy a jellem nem változik. Valószínűleg ilyen volt 15 évesen is. Taktikazos. De 30+osan gondolj bele, ha elveszed és amíg tart a szerelem, normális.. Válás vagy kapcsolat kihules esetén ugyanezt a bunkó stílust fogja felvenni.
Menekülj előle.
Ő most úgy gondolja, hogy ha nem jön össze a mostani nővel a dolog, akkor van esélye nálam. Persze lehetne adni második esélyt, DE közel 2 éves ismeretség alatt inkább "megundorodtam tőle", vagyis ahogy megismertem nem nagyon érzem, hogy vágyhatnék rá. Nőként olyan értelemben nőként tekintem, hogy egy random nő, de szexuálisan, meg emberileg egyáltalán nem érdekel, nem izgat.
Csak példaként, van a társaságban olyan nő akivel alig beszélgettem kettesben, mégis nagyon aranyos, kedves csaj és nagyon vonzó a személyisége, na ezt ennél a másiknál egyáltalán nem érzem.
Alapjáraton a többiekkel normális, nem szokott hülye lenni, csak velem volt az. Azt hittem sokáig, hogy azért, mert aki által bekerült a társaságban ő nincs jó véleménnyel rólam és ő beszélte tele a fejét valamivel.
Ha velem normálisabb lesz, én is megpróbálok vele az lenni, de ennyi amire számíthat, barátság, semmi több.
Meglepő volt számomra, hogy van aki 30+ évesen azt hiszi ez a taktika még beválik valakinél.
A gyors hangulatvaltozás: arrogancia>>>érdeklődés>>>áldozat/sírás>>>vádaskodás mind nagy piros betűs NO-NO.
Féltékeny, megpróbálja szétverni a kapcsolatodat gaslighting/love bombing kombinációjával.
Lenéz és ezért neki feldolgozhatatlan,hogy nála alacsonyabb szintű ember boldog lehet.
Kritizáls meg valami kicsi dologgal kapcsolatban. Amit normális ember viccesen vesz, vagy simán elfogad.
Ha valójában nem tart egyenlőnek, akkor durván fog reagálni ösztönösen. Lehet, utána megpróbálja elviccelni,de az első önkéntelen reakció a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!