Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában már csak...

Ebben a kategóriában már csak rosszindulatú emberek vannak?

Figyelt kérdés

Olvasni és időnként írni is szoktam az Ismerkedés kategórián belül kérdéseket és egy 10-14 évvel ezelőtti állapothoz képest pusztulat, ahová fejlődött ez az egykor egész érdekes platform, pedig akkor a barátkozásra-társkeresésre még külön kategória sem volt. Megismertem a hőskorban innen jó néhány értékes embert (akikkel azóta külön utakon járunk), de újabban beszélgetőtársakra sem lelni, csak a fröcsögés és a rosszindulat sugárzik a válaszadók nagy részéből.

Ami érdekel és remélem, nem csak én ülök fordítva a lovon, más is érzi: miért jó lehúzni a másikat, főleg ismeretlenül? Ezek az emberek ebből nyernek önbizalmat, vagy erre élveznek, hogy valakinek éppen szar valamiért és ők döfhetik bele a sokadik kést? Nem gondolnak arra, egy lelkileg kiszolgáltatottabb, magányos ember mit élhet át, ha oldalakon át vegzálják azért, mert nyitni mert a világ felé egy sajátosabb (introvertáltabb) módon? Lehet, nem a legmegfelelőbb a hely, de ez is egy első lépés. Lehet az is, hogy neki nincs más módja kezdeményezni, mert ingerszegény az élete, de változtatna ezen és így próbálna kitörni belőle. De az is lehet, hogy valakinek szimplán csak kényelmesebb ez. Embere válogatja, sok oka lehet és mindegyiket megértem én is hasonszőrűként. Azt is értem, ha az a szándék, hogy tanuljon a kritikából, de aközött és a céltalan basztatás között bizony van különbség.

Tehát, egyáltalán lehet itt még ismerkedni, párt keresni (ha már egy külön kategóriát létrehoztak neki, mert egyeseknek mintha ez is fájna), beszélgetésbe elegyedni hétköznapi értelemben vett emberekkel, vagy már csak fröcsögő droidok maradtak és a remény hamarabb döglött meg nálam, nálunk?

Azt meg lassan le sem merem írni, hogy férfi vagyok, mert nyílzápor zúdul rám... nőként meg dickpic cunami. Ez is de elb@szott...

tegnap 18:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ezt tapasztalom én is.
tegnap 18:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha viszont a többség szerint nincs értelme már itt ismerkedni, minek a kategória?! Be lehetne szántani, hogy ne tévedjen többet ide senki céltáblának...
tegnap 18:51
 3/11 anonim válasza:
Én már lassan azt érzem, semmi értelme válaszolni egy kategóriában sem sehol, pont amiatt, amit írtál, már azon gondolkodom, 2025-ös fogadalmam az lesz, törlöm innen magam, vagy ritkán nézek fel ide, mert még a maradék életkedvem is elmegy a sok, most nem minősítem milyen válaszok miatt. Tényleg csak a sírás megy, hogy nem találni normális nőt/férfit, meg a mocskolódás, általánosítás, hogy a nők olyanok... és a férfiak se különbek, mert... Persze a rossz tapasztalat/csalódás nyomot hagy az ember lelkében, de ezt mindenkire kivetíteni a legnagyobb marhaság. Na meg gyűlölettel teli emberrel ki a franc akarna ismerkedni? Szóval, nem tudom, kik és hányan maradtak még itt, de a színvonal romlást én is érzem sajnos.
tegnap 18:59
 4/11 anonim válasza:
A kategóriát nem kéne beszűntetni, alapvetően jó ötletnek tartom. Én azt gondolom, akivel nem lehet normálisan, értelmesen üzenetben kommunikálni, azzal abba kell hagyni és próbálkozni tovább.
tegnap 19:01
 5/11 anonim válasza:
Én azt meg se említem hogy sok az 1 leveles válaszoló...
tegnap 19:03
 6/11 A kérdező kommentje:

18:59

Valamiért nem értem én sem ezt a korszakot. Mindenhonnan az ömlik az arcunkba, hogy "minden ember egyedi és különleges, fogadd el, ahogy van", aztán feljössz egy ilyen fórumra és "minden pasi/nő ugyanolyan 'csög, gyűlöljük együtt az összeset"...

19:01

Igen, az ötlet jó. Itt az a kérdés, van-e a tucatnyi ócsárló válasz között olyan, akivel eljutsz-e az értelmes kommunikációig, vagy hiába írsz ki ismerkedős kérdést, már csak a lehúzás marad egyeseknek, mint szórakozási mód?

tegnap 19:07
 7/11 anonim válasza:
Ma pont ezen filóztam, hogy olyan 3 vagy 4 éve se volt már az igazi, de mégis jobb volt, mint most.
tegnap 19:20
 8/11 anonim válasza:

Én sosem írok soha gonosz vagy bántó véleményt,alapból sem vagyok ilyen ember.Inkább igyekszem segíteni,támogatni az embereket itt is,ismeretlenül is.

Nekem az nem jó,ha másnak rossz.Szerintem vagyunk azért itt ilyen hozzáállással még...

tegnap 19:20
 9/11 anonim válasza:
Jaj, ezek a "mindenki egyedi meg fogadd el amilyen" csak hangoztatott közhelyek! A való életben kevesek képesek ténylegesen erre. Valahogy úgy érzem, kiveszett sokakból az empátia, a nyíltság, a türelem és az alkalmazkodni tudás/akarás.
tegnap 19:42
 10/11 anonim válasza:

Nem csak azok vannak.

Én pl nem vagyok rosszindulatú.

tegnap 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!