Olyan magányos hölgy,aki a testalkata miatt nem talál párt?
Figyelt kérdés
Olyan nővel beszélgetnék,aki azért van egyedül mert, extrém túlsúlyos,s nem talál párt.Ha privátban könnyebb, írj oda kérlek.nov. 2. 21:30
11/15 anonim válasza:
8
Énis igy vagyok vele, jobb az egyedüllét
nov. 6. 11:16
12/15 A kérdező kommentje:
8. és 11. válaszoló:azért nem értelek benneteket, mert azért vannak férfiak,akiknek a nagyon nagy nők tetszenek.Nyilván van közük normális is.Attól, hogy valakinek a nagyon kövér nők tetszenek, még nem bolond.
nov. 6. 12:47
13/15 anonim válasza:
Nekem mar nincs ahhoz turelmem hogy valami idiota rajtam akarja kiélni a perverz vágyait
nov. 6. 13:18
14/15 anonim válasza:
13 miféle perverz vàgyat?
Mi van ha valaki normális randit akar?
Mi szàmìt perverznek?
nov. 9. 10:17
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem a testsúlyoddal lesz a probléma, hanem mással. Ismertem olyan embert aki extrém túlysúlyos volt és mégis vonzotta a férfiakat. Más kérdés, hogy kavaráson kívül messzebb nem igazán jutott a negativitása miatt, mert őt is zavarta, hogy dagi.
Nem lehet, hogy te is kivetíted magadra ezt? Egy csomó kövér, de dekoratív és igényes nőnek van élettársa. Szóval szerintem ez nem kéne, hogy probléma legyen.
nov. 12. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!