Más is fél, hogy nem lesz már szerelmes és nem talál már párt magának? 26F
Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy a társkereső esélytelen, igazából nem is akarnak ismerkedni a lányok. (Vagy csak velem nem). Konkrétan már ezen rágódok minden nap és nagyon elszomorít. Meg hibáztatom magam, hogy az eddigieket (2) nem sikerült megtartani...Az pedig mégjobban bosszant, hogy az exemet elém rakja az élet ráadásul azzal akire lecserélt :(.szept. 8. 14:27
1/10 anonim válasza:
Én nem félek, NAGYON nem akarok szerelmes lenni. A rengeteg negatívum ami velejár baromira rossz hatással lenne az életemre, a pillangó okádás elég rosszul érintene.
Én úgy gondolom, hogy simán találhatok párt magamnak, ha nagyon akarnám leadhatnám az igényeimet és kevésbé céltudatosan keresni számomra tényleg megfelelőt akiről tudom boldoggá tehetne.
Úgy látom egyszer csak megtalálom akit keresek, még ha időbe is telik.
F
2/10 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen félelmeim. Úgy tizenöt éve hallgatom a családomtól, hogy majd jön az igazi. Én meg mindig arra gondolok, hogy és ha nem?
3/10 anonim válasza:
Még bőven van esélyed de lehet hogy neked is változni kell ha menekülnek tőled a csajok.
4/10 anonim válasza:
Nekem sok olyan tulajdonságom van, ami miatt alkalmatlam vagyok kapcsolatra és most már terveim is vannak, amiknek a része az, hogy szabad legyek. De azért egy kis keserűséget hagy bennem, hogy minden intimitással kapcsolatos dolog a múlté. El akarom ezt felejteni és a céljaimmal foglalkozni, de még nem értem meg rá.
5/10 anonim válasza:
De az tény hogy a legtöbb jó csaj az fiatalon elkel úgy hogy igyekezz.
100 randiból ha 1 ok lesz már megérte.😉
6/10 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet. Eddig amikor szerelmes voltam és rosszul végződött, akkor mindig hosszú hónapokig roncs voltam és ez rányomta a bélyegét az egészségemre és a munkahelyen a teljesítményemre is. Abból a szempontból ez pozitív, hogy "megedződtem" és már sokkal hamarabb kilábalok ebből. Nem hiányzik egyáltalán a 20-as éveim eleje/közepe, amikor a létezésem a nők és a szerelem körül forgott, életem legszarabb időszaka volt... persze még mindig jó lenne egy társ magam mellé, de ebből a "mindörökké, feltétel nélküli, szenvedélyes" szerelemből már kinőttem, mivel tudom, hogy kamu az egész. És tulajdonképpen senki mást nem hibáztathatok emiatt, csakis magamat, amiért bedőltem a sok agymosó hazugságnak. Már sokkal jobban vágyom egy olyan nőre, aki mellett nem kell tökéletesnek látszanom, nem kell stresszelnem és nem kell 24/7-ben bizonyítanom semmit és rejtegetnem a hibáimat.
7/10 anonim válasza:
A szépség elmúlhat a belső rossz tulajdonságok viszont megmaradnak.
9/10 anonim válasza:
Én már belenyugodtam hogy nem lesz, de számodra még előtted az élet. 43F
10/10 anonim válasza:
Szerintem, ha nagyon erőlteted a dolgot, abból úgyse lesz semmi pozitív kimenetel, mert érződik, hogy rástresszelted magad, ráfüggtél az egész témára. Ezzel pedig elijeszted a lányokat. És ezt úgy mondom, hogy nekem is volt egy időszakom, amikor kifejezetten féltem attól, hogy sosem találok magamnak párt. Ez el is múlt, a prioritások is változtak, bár párkapcsolat még mindig nincs, már nem kesergek miatta. Majd úgyis lesz, ha itt az ideje. Meg inkább maradok egyedülálló, minthogy bekerüljek egy olyan kapcsolatba, amiben nem érzem teljesen jól magam, vagy valami más nem klappol, csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nekem is van valakim. Az utóbbi időben elég sok kapcsolat ment szét ismerősök, közelebbi emberek körében, és töredéke történt békésen - ilyenhez sem lenne kedvem, energiám mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!