Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Olyan magányos hölgy,aki a...

Olyan magányos hölgy,aki a testalkata miatt nem talál párt?

Figyelt kérdés
Olyan nővel beszélgetnék,aki azért van egyedül mert, extrém túlsúlyos,s nem talál párt.Ha privátban könnyebb, írj oda kérlek.

tegnapelőtt 21:30
 1/10 anonim válasza:
Én pedig ugyan ilyen csajjal, csak túlsúly nélkül.
tegnapelőtt 21:42
 2/10 anonim válasza:
Hány kg-ot jelent az extrém túlsúly és mennyi idős vagy?
tegnap 01:28
 3/10 anonim válasza:

2

Úgy érzed, hogy nem vagy kvalifikált a kérdező számára?

tegnap 12:10
 4/10 anonim válasza:

Csak kíváncsi voltam mi számít nála extrém túlsúlynak. (És arra, hogy a szokásos 60-as pasi írta-e ki a kérdést.)

Rajtam is van felesleg, de nem ekkora mértékben.

tegnap 12:25
 5/10 anonim válasza:
#4 merre laksz és mennyi idős vagy?
tegnap 12:43
 6/10 anonim válasza:
Menj fel Badoo-ra, ott hemzsegnek a kórosan elhízottak. Nekem legalábbis sorozatban dobálja fel őket a rendszer.
tegnap 12:44
 7/10 anonim válasza:

Ha privátban írsz, talán válaszoltam volna.

tegnap 13:45
 8/10 anonim válasza:

Kb 30 kg felesleg van rajtam, már totál lemondtam az ismerkedésről, sose mennék el randizni senkivel. Nincs olyan ember akinek tetszenék, és ha mégis lenne esetleg, úgysem hinném el neki hogy ez így van :)

26/N

tegnap 13:58
 9/10 anonim válasza:
#5: Látod, milyen indiszkrét kérdéseket tettél fel? Most te leszel a baltás gyilkos, nehogy már nyilvánosan meg merd kérdezni azt, hogy valaki merrefelé lakik és mennyi idős. Hiszen ha nyilvánosan leírja valaki, hogy Kiskundorozsma mellett él, és 30 éves, akkor ebből nyilván máris tudni fogod, hogy ő bizony Nagy Piroska Piripócsról, a Kossuth utca 23. szám alól. Komolyan nem értem az ilyen beszari nőket, és még ők akarnak ismerkedni. Ennyi beteg embert, röhejes az egész.
tegnap 17:34
 10/10 anonim válasza:

Én nem akarok ismerkedni.

Kulturáltabb ember az ilyet privát üzenetben kérdezi meg a nevét felvállalva. Szóval nem, nem paranoia. Csak a módszer gáz.

tegnap 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!