Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van ezen az oldalon olyan...

Van ezen az oldalon olyan férfi, akinek szerencséje volt itt a nőkkel való ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Mert valahány kérdést kiírtam, szinte semmi megkeresés nem érkezett rá, vagy ha mégis, komolytalan szándékúnak, vagy kiégettnek bizonyultak a jelentkező nők.

Trollok és kötekedők viszont szép számmal vannak, nem csak az én, de gyakorlatilag minden kírt kérdés alatt.

Akinek mégis sikerült valamit összehoznia férfiként, annak mi a titka? Vagy csak szerencséje volt?

Megosztanád a történeted?

nov. 2. 12:50
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
SkorpióBB-nek mindenképpen.
nov. 2. 14:09
 12/27 anonim válasza:
Igen egyik baràtnőm innen lett :) De nem társkeresős kérdés alatt sikerült
nov. 2. 14:14
 13/27 anonim válasza:

Lehet itt ismerkedni, de nem az ismerkedés rovatban. Sok embert ismertem meg random beszélgetésekből.

Viszont ha ebbe a rovatba írtam kérdést, akik jelezték hogy őket érdeklem sosem válaszoltak az első levélre sem.

nov. 2. 15:34
 14/27 anonim válasza:
Az ismerkedéshez sok mindennek kell egyszerre klappolnia, a szerencse viszont nincs közte.
nov. 2. 16:25
 15/27 anonim válasza:
Igen, 2 éve már sporttársak vagyunk.
nov. 2. 17:13
 16/27 anonim válasza:
Régebben még volt pár találkozásom innen, de az egyik csaj rosszabb volt, mint a másik. Az utóbbi kb. 10 évben viszont már csak odáig jutottam el, hogy max. átmentünk fb-ra, aztán eltűntek, vagy ha találkozni akartam volna, akkor hárítottak (volt egy csaj, aki meg folyamatosan hitegetett). Egy olyan csaj volt, akivel kezdett kialakulni valami barátságféle, de év eleje óta egyszer sem keresett, én kerestem őt talán kétszer, aztán láttam, hogy nem igazán töri magát, úgyhogy visszavonulót fújtam (pedig egyébként rengeteget lóg a fb-on is, de úgy vagyok ezzel, hogy ha érdeklem, akkor keressen ő, ha meg nem keres, akkor én sem őt).
nov. 2. 18:02
 17/27 anonim válasza:
Akinek lett párja az valószínű, hogy nem jár ide, vagy nem sűrűn, akinek meg nem, az maradt itt, ha egyáltalán a sok kudarc után még van hozzá kedve.
nov. 2. 18:05
 18/27 anonim válasza:
Ez az oldal teljesen leépült, a csajok tinderre és instára mentek át.
nov. 2. 18:09
 19/27 anonim válasza:
#18: Csak az a baj, hogy ott sem érsz el semmit, ha nem tartozol a pasik felső 10%-ához, max. simpelhetsz sorozatban, ha van erre gusztusod.
nov. 2. 19:02
 20/27 anonim válasza:
#11 szegény ő
nov. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!