Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van ezen az oldalon olyan...

Van ezen az oldalon olyan férfi, akinek szerencséje volt itt a nőkkel való ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Mert valahány kérdést kiírtam, szinte semmi megkeresés nem érkezett rá, vagy ha mégis, komolytalan szándékúnak, vagy kiégettnek bizonyultak a jelentkező nők.

Trollok és kötekedők viszont szép számmal vannak, nem csak az én, de gyakorlatilag minden kírt kérdés alatt.

Akinek mégis sikerült valamit összehoznia férfiként, annak mi a titka? Vagy csak szerencséje volt?

Megosztanád a történeted?

tegnapelőtt 12:50
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Egyszer fordult elő. Öregem ha van egy kis eszed elfelejted ezt az oldalt a francba! Megvan dögölve úgy ahogy van.
tegnapelőtt 12:54
 2/27 A kérdező kommentje:

Én a legjobb barátomat találtam meg itt egy lány személyében.

Fel akartam szedni, aztán amikor kiderült, hogy abszolút nem az esetem (és neki sem én), akkor úgy döntöttünk, hogy barátkozzunk, mert amúgy kedveltük egymást. Ilyen jó és megbízható barátom még soha nem volt!

Viszont ez 10 év termése, ezen kívül semmi említésre méltó nem volt.

tegnapelőtt 13:03
 3/27 anonim válasza:

2 esetet tudok részemről mondani, mindkettő tartott barátkozás szintjén egy darabig, majd senki nem érdeklődött a másik után, így nincs miért tovább nekem sem keresni a másikat.

Itt alapból "hamvában holt" ez a téma...

tegnapelőtt 13:05
 4/27 anonim válasza:
Alapvetően nem szerencse kérdése ez. Van néhány pasi, akiknél sorbaállnak a nők, akkor is, ha sokadikak a sorban, a többi férfinek meg kell küzdeni a nők kegyeiért.
tegnapelőtt 13:11
 5/27 anonim válasza:

5 novel/lannyal talalkoztam innen az oldalrol. A kovetketkezo kategoriaba sorolhatoak:

-sokkal dagadtabb, mint kepen

-ronda

-serult

-meg 3 evig szuz akar maradni

-fejben gyerek, anyja mondja meg mit csinal

tegnapelőtt 13:13
 6/27 anonim válasza:
Akikbe belefutottam eddig: unatkozó, szórakozó, nem százas, maga se tudja mit akar, túl magasak az elvárások, csakúgy eltűnik, szóval nem jön össze semmi.
tegnapelőtt 13:15
 7/27 anonim válasza:

Nem akarok sokat írni

Szóval ja, mondjuk hogy szerencsém volt. Már nem is egyszer. Magamat adom. Azt az idegesítő kíváncsiskodót, aki vagyok

35F

tegnapelőtt 13:24
 8/27 anonim válasza:
Itt ismertem meg a feleségemet, szóval igenis lehet itt ismerkedni!
tegnapelőtt 13:30
 9/27 anonim válasza:
Nekem is gyakoris az élettársam :) Úgy értem, hogy itt ismerkedtünk meg, anno.
tegnapelőtt 13:48
 10/27 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a barátnőmet, fél éve vagyunk együtt. 23/f
tegnapelőtt 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!