Van ezen az oldalon olyan férfi, akinek szerencséje volt itt a nőkkel való ismerkedésben?
Mert valahány kérdést kiírtam, szinte semmi megkeresés nem érkezett rá, vagy ha mégis, komolytalan szándékúnak, vagy kiégettnek bizonyultak a jelentkező nők.
Trollok és kötekedők viszont szép számmal vannak, nem csak az én, de gyakorlatilag minden kírt kérdés alatt.
Akinek mégis sikerült valamit összehoznia férfiként, annak mi a titka? Vagy csak szerencséje volt?
Megosztanád a történeted?
Én a legjobb barátomat találtam meg itt egy lány személyében.
Fel akartam szedni, aztán amikor kiderült, hogy abszolút nem az esetem (és neki sem én), akkor úgy döntöttünk, hogy barátkozzunk, mert amúgy kedveltük egymást. Ilyen jó és megbízható barátom még soha nem volt!
Viszont ez 10 év termése, ezen kívül semmi említésre méltó nem volt.
2 esetet tudok részemről mondani, mindkettő tartott barátkozás szintjén egy darabig, majd senki nem érdeklődött a másik után, így nincs miért tovább nekem sem keresni a másikat.
Itt alapból "hamvában holt" ez a téma...
5 novel/lannyal talalkoztam innen az oldalrol. A kovetketkezo kategoriaba sorolhatoak:
-sokkal dagadtabb, mint kepen
-ronda
-serult
-meg 3 evig szuz akar maradni
-fejben gyerek, anyja mondja meg mit csinal
Nem akarok sokat írni
Szóval ja, mondjuk hogy szerencsém volt. Már nem is egyszer. Magamat adom. Azt az idegesítő kíváncsiskodót, aki vagyok
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!