Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Prostizni, hogy magabiztosan...

Prostizni, hogy magabiztosan tudj csajozni?

Figyelt kérdés

tegyuk fel tetszik egy csaj, es mivel nem akarod elcseszni ezert elmesz randik kozott prostizni ,hogy a tultengő kanosság ne rontsa el az esélyeidet

Errol mit gondoltok?

szerintem nalam ez egy teljesen realis opcio

szept. 13. 20:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10-es

Egy csaj pont ez miatt kezdett leszarni egy idő után.. túl gyorsan, és túl lassan sem lehet közeledni felé.. bár lehet ő volt dilis, csak egy kicsit traumatizál, amikor valaki ilyen fura, hogy semmi nem jó neki

Se ha túl kanos vagy, és finoman utalgatsz rá, se ha egy robot antiszoc hülyegyerek

11.

Csak azért írtam, mert frusztráló ez a pozíció, hogy ha a másik fél olyan.. akar is valamit meg nem is

Na mind1. ő róla már letettem

Lehet, csak ő volt ilyen, a normálisabb lelkületű nem lesz ilyen össze vissza jeleket küldő személyiségű

11. Nem érzelemmentes szex kell, leszarom, ha prostiznék is a másik csajra gondolnék, nem a prostira, csak akkor is bennem van ez a szexuális igény/feszültség, amit ha nem adok ki magamból, nem biztos, hogy annyira felszabadult leszek

szept. 14. 09:57
 12/14 anonim válasza:

A 11-es vagyok.

A prosti nem akar veled lenni, nem valószínű, hogy kíván téged, legfeljebb, ha nagyon ügyes, el tudja játszani, hogy kíván téged, ha túltolja, még el is tudja játszani, hogy évezi. Ő ezt pénzért csinálja. Neki ez benne az élvezet. A magabiztos csajozáson nem segít.

Talán értem, nem akarod, hogy a túlfűtött szexuális vágyad miatt tégy úgy, mintha érdekelne az adott csaj, akivel randizol.

Szerintem mindenben Te dönts. Döntsd el, hogy akarod-e hagyni, hogy az a csaj játszadozzon veled, vagy sem.

szept. 14. 10:18
 13/14 A kérdező kommentje:
érdekelt a csaj elejétől fogva, csak kanos voltam, és úgy jött le neki, hogy csak szexre kell..nekem legalább is ez jött le a visszajelzéseiből, az is egyértelmű volt, hogy bejövök neki szal nem az volt a gond
szept. 14. 14:02
 14/14 anonim válasza:
Férfiként írom, nagyon gáz és nem tanít meg csajozni. Ettől nem lesz jobb a kisugárzásod, nem lesz jobb a szöveged sem.
szept. 16. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!