Idősebb hölgyek! Van-e aki azt vette észre, hogy a 30-as, 40-es éveiben vált vonzóbbá a férfiak szemében a magabiztossága, tudatossága révén?
Amit észrevettem, hogy szimplán magabiztosabb lettem. Mármint úgy értve, hogy azért korábban jobban bennem volt bármi kapcsán a gondolat, hogy ehhez mit szólnak mások, amaz nem ciki-e, való-e így, szabad-e úgy, stb... Jó, mindig is volt önfejűség bennem, és nem mentem mások után, mint a birka, de akkor is, voltak bennem amolyan gátlások. Aztán úgy 35 után már kevésbé, s egyre inkább alig. Baromira nem érdekel, hogy ki mit gondol vagy mond, ha gőze sincs bizonyos dolgok hátteréről és én pedig tudom, hogy jól és becsületesen cselekszem. Tehát teljesen bennem van, hogy nem magyarázkodom, nem hezitálok, nem foglalkozom idiótákkal. Ugyanakkor aki jó embernek tűnik, nyilván meghallgatom, stb, de magam nem kezdeményezek sehol semmit.
És akkor ez így oda vezet szerintem, hogy a férfiaknak is kevésbé szimpatikus, mint mikor kínszenvedősebb voltam.... Szerintem úgy érzik ők nagyobbnak erősebbnek magukat, hogyha valami szerencsétlenebben pátyolgathatnak. Vagyis akkor nyilván több esélyt látnak egy kapcsolat létrejöttéhez is alapból, tehát inkább a szerencsétlenkedőt választják, nem aki megbékélt a sorsával és magabiztosabban teszi a dolgát...
Én 30-as éveimben lettem igazán vonzó. Legalábbis szerintem. Akkor életem meg igazán a nőiességemet.
Nem feltétlenül magabiztosságnak hívnám ez. Inkább magamra találtam, megismertem magam. A hibáimmal és hiányosságaimmal együtt elfogadtam magam.
1-es és 2-es válaszoló: örülök, hogy egyetértünk! :)
3-as válaszoló: módosítom a harmincas korosztályról kiírtakat: ÉRETTEBB - szerintem ez már így jó lesz.
4-es, 5-ös, 6-os és 7-es válaszoló: szintén egyetértünk nagy vonalakban. (Főleg két utóbbi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!