Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Prostizni, hogy magabiztosan...

Prostizni, hogy magabiztosan tudj csajozni?

Figyelt kérdés

tegyuk fel tetszik egy csaj, es mivel nem akarod elcseszni ezert elmesz randik kozott prostizni ,hogy a tultengő kanosság ne rontsa el az esélyeidet

Errol mit gondoltok?

szerintem nalam ez egy teljesen realis opcio

szept. 13. 20:55
1 2
 1/14 anonim válasza:

Szerintem ez nem segít!

Ha enélkül nem megy,ezzel sem fog.

szept. 13. 21:01
 2/14 anonim válasza:
Miért gondolod ha leürited a tárat akkor meggyözöbben fogsz udvarolni, hatásosabban bokolsz, csábitasz, dobsz be sok energiát a hoditásra? Szerintem inkább azt sugja a belsö hang, most egy kis szundi aztán visszamegyek ahhoz a jotestü szökéhez aki szopásban is olyan kis ügyes volt!
szept. 13. 21:08
 3/14 anonim válasza:

Tul sok filmet nezel.

A valosagban ez szimplan csak szanalmas :D

szept. 13. 21:33
 4/14 anonim válasza:
szánalmas, azonnal otthagynám a srácot
szept. 13. 21:53
 5/14 anonim válasza:
Ekkora marhaságot régen olvastam.
szept. 13. 21:55
 6/14 anonim válasza:
Rettentő szánalmas és undorító. Az ilyen nem férfi, még csak nem is fiú.
szept. 13. 22:02
 7/14 anonim válasza:
Szánalmas.
szept. 14. 01:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem a női oldal érdekel, ti tudom, hogy ezt nem értitek :)

Engem utasítottak már vissza mert túl gyorsan akartam, ha nem akartam volna összejött volna

szept. 14. 07:03
 9/14 anonim válasza:
Túltengő kanosság ellen ott a kezed randi előtt, nem kell ahhoz lotyó.
szept. 14. 08:53
 10/14 anonim válasza:

Arra jó, hogy el tudd dönteni, hogy csak érzelemmentes szex kell neked vagy tényleg egy kapcsolat.

De ha azt írod, ez nálad teljesen reális opció (amit a kérdésedben megfogalmazol), akkor szerintem Te ezt már eldöntötted, Mi nem kellünk.

szept. 14. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!