Tudom, hogy ez nem társkereső oldal, de érdekelne valakit egy (baráti társaságom szerint) kedves, okos, barátságos, magabiztos, vicces szerény lány?
Figyelt kérdés
Fiúk jelentkezését várom!jan. 22. 17:29
1/12 anonim válasza:
Elég bátor:)
jan. 22. 17:40
2/12 anonim válasza:
Asszem van valahol az oldalon ismerkedés kategória. Vagy legalábbis egy időben volt. Illetve szerintem ilyenkor nem ártana egy kort írni, plusz hogy milyen megyében/milyen város környékéről van szó, értem én, hogy az egész ország Budapest agglomerációja, de azért nem olyan könnyen utazható az ország, hogy problémamentesen lehessen párkapcsolatot fenntartani a két végéből.
jan. 22. 17:42
3/12 anonim válasza:
Ja és még valami (#2 vagyok): Szerintem ne Gyakorin próbálkozz. Tele van pedofilokkal, creepy incel alakokkal. Nő vagy, nem olyan nehéz ismerkedni a való életben. Mi fiúk belefáradtunk a kezdeményezésbe, legtöbbször rohadtimponáló, ha a csaj teszi az első lépést
jan. 22. 17:44
4/12 anonim válasza:
Életkorod?
jan. 22. 19:30
5/12 anonim válasza:
A szerénység kiemelése szimpatikus.
jan. 22. 19:50
6/12 anonim válasza:
A szerénységről csak ez jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=vdMGGeDZN0Y
Egyébként kicsit több infó hasznosabb lett volna a részedről, pl. hány éves vagy, milyen korosztályt keresel, milyen érdeklődési köröd van, mik az elvárásaid stb.
jan. 22. 20:30
7/12 anonim válasza:
#5 Főleg a többi után következve...
jan. 22. 20:31
8/12 anonim válasza:
Milyen korosztályban keresel személyt?
jan. 22. 20:59
9/12 Barnabas333 válasza:
Én férfi vagyok, így kiestem...
jan. 23. 13:05
10/12 anonim válasza:
Érdekelne! F.
jan. 23. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!