Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tudom, hogy ez nem társkereső...

Tudom, hogy ez nem társkereső oldal, de érdekelne valakit egy (baráti társaságom szerint) kedves, okos, barátságos, magabiztos, vicces szerény lány?

Figyelt kérdés
Fiúk jelentkezését várom!

jan. 22. 17:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
Elég bátor:)
jan. 22. 17:40
 2/12 anonim válasza:
Asszem van valahol az oldalon ismerkedés kategória. Vagy legalábbis egy időben volt. Illetve szerintem ilyenkor nem ártana egy kort írni, plusz hogy milyen megyében/milyen város környékéről van szó, értem én, hogy az egész ország Budapest agglomerációja, de azért nem olyan könnyen utazható az ország, hogy problémamentesen lehessen párkapcsolatot fenntartani a két végéből.
jan. 22. 17:42
 3/12 anonim válasza:
Ja és még valami (#2 vagyok): Szerintem ne Gyakorin próbálkozz. Tele van pedofilokkal, creepy incel alakokkal. Nő vagy, nem olyan nehéz ismerkedni a való életben. Mi fiúk belefáradtunk a kezdeményezésbe, legtöbbször rohadtimponáló, ha a csaj teszi az első lépést
jan. 22. 17:44
 4/12 anonim válasza:
Életkorod?
jan. 22. 19:30
 5/12 anonim válasza:
A szerénység kiemelése szimpatikus.
jan. 22. 19:50
 6/12 anonim válasza:

A szerénységről csak ez jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=vdMGGeDZN0Y

Egyébként kicsit több infó hasznosabb lett volna a részedről, pl. hány éves vagy, milyen korosztályt keresel, milyen érdeklődési köröd van, mik az elvárásaid stb.

jan. 22. 20:30
 7/12 anonim válasza:
#5 Főleg a többi után következve...
jan. 22. 20:31
 8/12 anonim válasza:
Milyen korosztályban keresel személyt?
jan. 22. 20:59
 9/12 Barnabas333 válasza:
Én férfi vagyok, így kiestem...
jan. 23. 13:05
 10/12 anonim válasza:
Érdekelne! F.
jan. 23. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!