Gyakoris találkozóra lenne igény?
Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyok az oldalon és látom sokan ismerkednének. Lehetne egy közös találkozót szervezni. Vagy szokott lenni itt hasonló?szept. 10. 12:21
21/25 anonim válasza:
Az oldal lényege az anonimitás. Nincs profilod ami alapján más tudná hogy ki vagy. Minek akarnád felfedni a kiléted és csoport találkozóra menni? 😀
Amugy megoldhato és egy étteremnél lehet termet foglalni, oda kiirni hogy GYK Találkozó és mások tudják hogy hol vannak a többiek.
szept. 11. 11:42
22/25 anonim válasza:
Pont ezért vannak a barátkozás, társkeresés kategóriák. Mert az oldal moderátorai belátták, hogy az embereknek személyes kapcsolódásra is van igénye egy-egy jó beszélgetés után és nagyon helyesen tették. Mint már írtam, számtalan különböző érdeklődési területről tudtam itt jó kis csapatokat összeszedni. :)
szept. 11. 11:54
23/25 anonim válasza:
Részemről nem. A kérdéseket és a válaszokat látva, nem igazán érzek késztetést. Itt a trollkodás megy főleg.
Egy-egy emberrel már találkoztam innen.
Illetve akkor már a hobbimnak megfelelő összejövetelekre járok. Nem vesztegetném az időmet olyan összejövetellel, ahol lehet, teljesen más érdelődési körűek vannak, és nincs sok minden, ami összekössön.
szept. 12. 01:37
24/25 anonim válasza:
Talán 5-6 évvel ezelőtt még igent mondtam volna, de azóta az emberek nagyon undorítóak lettek és az a baj, hogy nemcsak itt.
szept. 12. 08:27
25/25 anonim válasza:
Elég nagy férgek lettek az tény.
szept. 12. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!