Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyakoris találkozóra lenne igény?

Gyakoris találkozóra lenne igény?

Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyok az oldalon és látom sokan ismerkednének. Lehetne egy közös találkozót szervezni. Vagy szokott lenni itt hasonló?
szept. 10. 12:21
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Az oldal lényege az anonimitás. Nincs profilod ami alapján más tudná hogy ki vagy. Minek akarnád felfedni a kiléted és csoport találkozóra menni? 😀

Amugy megoldhato és egy étteremnél lehet termet foglalni, oda kiirni hogy GYK Találkozó és mások tudják hogy hol vannak a többiek.

szept. 11. 11:42
 22/25 anonim válasza:
Pont ezért vannak a barátkozás, társkeresés kategóriák. Mert az oldal moderátorai belátták, hogy az embereknek személyes kapcsolódásra is van igénye egy-egy jó beszélgetés után és nagyon helyesen tették. Mint már írtam, számtalan különböző érdeklődési területről tudtam itt jó kis csapatokat összeszedni. :)
szept. 11. 11:54
 23/25 anonim válasza:

Részemről nem. A kérdéseket és a válaszokat látva, nem igazán érzek késztetést. Itt a trollkodás megy főleg.

Egy-egy emberrel már találkoztam innen.

Illetve akkor már a hobbimnak megfelelő összejövetelekre járok. Nem vesztegetném az időmet olyan összejövetellel, ahol lehet, teljesen más érdelődési körűek vannak, és nincs sok minden, ami összekössön.

szept. 12. 01:37
 24/25 anonim válasza:
Talán 5-6 évvel ezelőtt még igent mondtam volna, de azóta az emberek nagyon undorítóak lettek és az a baj, hogy nemcsak itt.
szept. 12. 08:27
 25/25 anonim válasza:
Elég nagy férgek lettek az tény.
szept. 12. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!