Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyakoris találkozóra lenne igény?

Gyakoris találkozóra lenne igény?

Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyok az oldalon és látom sokan ismerkednének. Lehetne egy közös találkozót szervezni. Vagy szokott lenni itt hasonló?
szept. 10. 12:21
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Én már többször is szerveztem ilyesmit innen. Meglepően értelmes, és sokoldalú embereket ismertem meg ezáltal.

Általában azok szoktak lenni a károgók akik félnek elmenni, pedig jó élmény az ilyesmi.

szept. 10. 15:19
 12/25 A kérdező kommentje:
12. És mikor lesz legközelebb? Én is mennék ha épp ráérek.
szept. 10. 15:32
 13/25 anonim válasza:
Hát korábban voltak. És különböző érdeklődések szerint. Voltam kirándulókkal, barátkozókkal, urbexelőkkel. Ha gondolod írj rám.
szept. 10. 16:08
 14/25 anonim válasza:
Van itt pár ember akikre nagyon ráférne egy alapos felkérdezés, vagy épp egy alapos lepofozás. De persze pont ők azok, akik semmi pénzért nem mutatkoznának a többi ember között. Olyan igazi gyáva no-lifer módjára :) Szóval ha a salak úgyis otthon marad, talán még az is lehet hogy egészen normális, átlagos figurák lennének többségben.
szept. 10. 16:50
 15/25 anonim válasza:
Volt már jó néhány ötlet erre vonatkozóan, de nem lett belőle semmi sem az ismereteim alapján.
szept. 10. 17:21
 16/25 anonim válasza:
Én benne lennék.
szept. 10. 17:45
 17/25 anonim válasza:

Egyszer valamelyik év július 24.-én olvastam itt egy találkozóról.

Tavaly volt-e vagy tavalyelőtt... amióta alaposan megváltoztak a körülményeim, bizonyos szintig kiesett az időérzékelésem.

Amúgy benne lennék én is! (Próbáltam beleszólni a szervezésbe, de nem jártam sikerrel.)

szept. 10. 18:13
 18/25 anonim válasza:
Akiket érdekel írjanak nekem, vagy a kérdezőnek. Szerintem össze lehet hozni valamit.
szept. 10. 18:42
 19/25 anonim válasza:
Elvileg az Ételek - Italok kategóriában a keménymag, már igen komoly csoport, csak megjegyzem...
szept. 10. 20:35
 20/25 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is érdekel a találkozó, én Békés megyében élek.
szept. 10. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!