Gyakoris találkozóra lenne igény?
Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyok az oldalon és látom sokan ismerkednének. Lehetne egy közös találkozót szervezni. Vagy szokott lenni itt hasonló?szept. 10. 12:21
11/25 anonim válasza:
Én már többször is szerveztem ilyesmit innen. Meglepően értelmes, és sokoldalú embereket ismertem meg ezáltal.
Általában azok szoktak lenni a károgók akik félnek elmenni, pedig jó élmény az ilyesmi.
szept. 10. 15:19
12/25 A kérdező kommentje:
12. És mikor lesz legközelebb? Én is mennék ha épp ráérek.
szept. 10. 15:32
13/25 anonim válasza:
Hát korábban voltak. És különböző érdeklődések szerint. Voltam kirándulókkal, barátkozókkal, urbexelőkkel. Ha gondolod írj rám.
szept. 10. 16:08
14/25 anonim válasza:
Van itt pár ember akikre nagyon ráférne egy alapos felkérdezés, vagy épp egy alapos lepofozás. De persze pont ők azok, akik semmi pénzért nem mutatkoznának a többi ember között. Olyan igazi gyáva no-lifer módjára :) Szóval ha a salak úgyis otthon marad, talán még az is lehet hogy egészen normális, átlagos figurák lennének többségben.
szept. 10. 16:50
15/25 anonim válasza:
Volt már jó néhány ötlet erre vonatkozóan, de nem lett belőle semmi sem az ismereteim alapján.
szept. 10. 17:21
16/25 anonim válasza:
Én benne lennék.
szept. 10. 17:45
17/25 anonim válasza:
Egyszer valamelyik év július 24.-én olvastam itt egy találkozóról.
Tavaly volt-e vagy tavalyelőtt... amióta alaposan megváltoztak a körülményeim, bizonyos szintig kiesett az időérzékelésem.
Amúgy benne lennék én is! (Próbáltam beleszólni a szervezésbe, de nem jártam sikerrel.)
szept. 10. 18:13
18/25 anonim válasza:
Akiket érdekel írjanak nekem, vagy a kérdezőnek. Szerintem össze lehet hozni valamit.
szept. 10. 18:42
19/25 anonim válasza:
Elvileg az Ételek - Italok kategóriában a keménymag, már igen komoly csoport, csak megjegyzem...
szept. 10. 20:35
20/25 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is érdekel a találkozó, én Békés megyében élek.
szept. 10. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!