Gyakoris találkozóra lenne igény?
Figyelt kérdés
Csak pár hónapja vagyok az oldalon és látom sokan ismerkednének. Lehetne egy közös találkozót szervezni. Vagy szokott lenni itt hasonló?szept. 10. 12:21
1/25 anonim válasza:
Aha az úgy nézne ki, hogy 100-ból 95 fiú/férfi és egymásnak siránkoznának, ha meg lenne ott pár lány/nő aki ismerkedne azt meg se mernék szólítani és csak menne itt a rinya utána, hogy a nők milyen szemetek, meg csak a nagy dumásokkal állnak le :D
szept. 10. 12:25
2/25 anonim válasza:
Már a megszervezése is nehéz volna, mert az ország minden részéről vannak itt emberek minden korosztályból. Nos, az egyik kérdés az lehetne, hol is legyen? Ha pl. egy kávézóban lenne, honnan a francból tudhatnánk, hogy ki jött konkrétan oda? Mi alapján lehetne tudni az ott lévők közül, oh ez gyakoris? Nem rossz az ötlet, volt már próbálkozás ilyet összehozni, de én úgy tudom, a végén sosem lett belőle semmi, de cáfoljon meg, aki tud.
szept. 10. 12:34
3/25 A kérdező kommentje:
Ha van igény lehetne megyénként, korosztályonként is szervezni.
szept. 10. 12:51
4/25 anonim válasza:
Rendben, de ki vállalná ezt magára? Hogy képzelnétek a megszervezést? Hogy jelölnénk ki az időpontot, mondjuk az még könnyebb, mert nyilván a többségnek a hétvége jó, de a helyszínt? Vagy azt mondja valaki, szombat 4-kor itt lesz a találkozó, aztán, aki tud és akar az jön?
szept. 10. 12:57
5/25 anonim válasza:
Szívesen megismerném a moderátorokat.
szept. 10. 12:59
6/25 anonim válasza:
Biztosan lenne, az időponthoz tudni kéne, mikor van kimenő a zártosztályon... 🤣
szept. 10. 13:00
7/25 anonim válasza:
Figyelembe véve, amiket itt hazu..., írogatnak magukról, nos Monaco vagy Dubaj luxusszállodái közül kéne valamelyikbe szervezni. Tudod, itt mindenki diákmelóból vett hitelmentes házat, 4-7 diplomájuk van, havi 2+M a fizujuk, napi 23 perc melóval mellette kripto, tőzsde, ingatlan, és más online befektetésük van,...
szept. 10. 13:03
8/25 anonim válasza:
Szerintem jó lenne. Bár, a mai világban nem tudom, hogy működne-e. Kb. 20 éve voltam egy másik fórum találkozóján. (Pont az én városomba szervezték.) Az nagyon jól sikerült, sokan voltak, teljesen vegyes társaság, és nemcsak férfiak voltak :D
És megismertük a moderátorokat is :DDD
szept. 10. 13:26
9/25 anonim válasza:
Ja, pl. sokan megvernék Harcos Csirkét.
szept. 10. 13:52
10/25 anonim válasza:
Zart osztalyrol nem mindig van kimeno. Ha igen akkor jonne velem az apolom szoval ot is vendegul kell latnia a hazigazdanak.
szept. 10. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!