Más is igényli az ellenkező nem társaságát intim vonaltól függetlenül?
Sztem ez generációtól független, ezért nem is érdekel a kor. Csak az illető társalkodó partner személyisége.
Privátban várom az igazi válaszokat.
Kérdés és megjegyzései alatt csak trollok szokták válaszolni úgyis.
F
A válasz: igen.
Ez egy igazi válasz, nem vagyok troll. :))
N
Mit tartunk intimnek? Az ölelés már az? Én a beszélgetést is kifejezetten szeretem, viszont én olyanokkal szeretek beszélgetni, akikkel valamilyen szinten közel állunk egymáshoz, én például szükségesnek érzem az apróbb érintéseket a beszélgetőpartner részére-részéről, azokat akikkel sokat beszélgetünk én mindig megölelem, ők is visszaölelnek, szerintem ennyi érintés kell.
17L
#4 Az ölelés miért ne utalna barátságra? Nekem volt lány barátom akivel mindig megöleltük egymást, de szexuálisan sosem vonzott. Sőt, fiú osztálytársammal is meg szoktuk egymást ölelni, bár nem rendszeresen. A barátsághoz az ölelés hozzátartozik, jó, fiúk egymást közt annyira nem szeretnek ölelkezni, de fiú-lány barátságban szerintem semmi rossz nincs benne.
Nyilván van olyan eset amikor a srác nem akar lefeküdni a csajjal, mert barátok és nem is akarnak kapcsolatot, de a lány külsőre vonzó, és ezt öleléskor lehet "érezni". De szerintem ezt barátok között meg lehet beszélni és egy normális lány megérti hogy az ilyet mi srácok nem nagyon tudjuk befolyásolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!