Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakikinek van kedve ismekedn...

Valakikinek van kedve ismekedni?(Többi lent)

Figyelt kérdés
Hello! Heteró, 25 éves srác vagyok, sok minden érdekel, szeretek sportolni, főleg futni és úszni, szeretek filozofálni érdekes dolgokról. Nem dohányzom és nem iszok alkoholt(ezért meg lehet kövezni, de nem egy tipik anyuka kicsi fia vagyok aki nem engedi el magát) csak szimplán nem érdekel egyik sem. Amúgy nyitott vagyok bármire, azért tettem, hogy egyéb. Akár ismerkedés, barátkozás, tanulótárs, sporttárs, társkeresés.. 15 éves kortól 40-ig simán. Bizony széles a skála, mivel 25 vagyok és az érettséget, nem a korból állapítom meg, mert találkoztam egy normális, okos 17 évessel és egy buta, rossz felfogású 35 évessel is. Aki rámír többet megtudhat. Köszi🙏

aug. 28. 00:05
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

25 évesen egy 15 éves kislánnyal, aki most megy 9-be mit akarsz csinálni? 🙂

Csak érdekel, mert ha a lány apja lennék lehet lenne egy két szavam...

Miért megy a gyűlöletkeltés egyből? Leírtad, hogy nem csinálod ezt meg azt, ezzel hűde milyen kiváltságosnak kell tekinteni téged? Másokat meg lenézni, ha élnek a cigivel / alkohollal.

Tudod te hány jóval értékesebb ember volt ( történelemben ) és van nálad, aki ivott, ne adj Isten cigizett jujjj 🙂

Szerintem nagyon kis butus vagy még a korodhoz képest, ideje lenne felnőni.

aug. 28. 00:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Minek ez a buta komment? Nehülyéskedj, de nekem ez inkább vicces, minthogy komolyan venném, mert amit leírtál az egytől egyig inkább rád igaz, mintsem rám. Ilyen emberekkel nem is foglalkozom. Mintha valami rosszat írtam volna bárkiről vagy útálkoztam volna, vagy lenézném a dohányosok alkoholizálókat. Légyszíves ne mahadból indulj ki. És itt be is fejeztem, na szevasz!
aug. 28. 00:51
 3/22 anonim válasza:

1

Sajnos az intelligencia öröklődik, így a te 15 éves lányod biztos nem lenne elég értem. De vannak olyan 15 éves lányok, akik már most okosabbak nálad. Ház még az idősebb lányok.🙂

aug. 28. 00:58
 4/22 anonim válasza:

Felnőttként miért akarsz 15 éves lányokkal ismerkedni?

Előbb fejben tegyél rendet

aug. 28. 01:04
 5/22 anonim válasza:
15 éves lány maximum testileg érett hozzád, de lelkilek, szellemileg nem. Hiába hiszed, hogy "okos,értelmes", a saját korosztályán belül az, de ben a te korosztalyodba. Ennek is megvan a szakneve aki ilyen korú lányokra izgul. Ugyan már nem bűncselekmény mert 14 nél van a határ meghúzva, de normálisnak nem normális.
aug. 28. 01:24
 6/22 A kérdező kommentje:
Azért, mert már kijöttem jól 17 éves csajjal is és a 15 az alsó korhatár a 40 pedig a felső korhatár. Manapság láttam már sok mindent, sok durva dolgot, de hogy egy tőlem 10 évvel fiatalabb lánnyal beszélgessek már rosszra és pedofíliára kell gondolni.👏
aug. 28. 01:26
 7/22 anonim válasza:
Nem gondol senki pedofiliára mert ez nem az. De normálisnak nem normálisnak. Még beszélgetni sem. Teljesen más korosztály. Te felnőtt ember vagy, egy 15 éves meg még gyerek.
aug. 28. 01:27
 8/22 A kérdező kommentje:
A 40 éves ember nem teljesen más korosztály? Lírtam egy alsó korhatárt, ami nem feltétlen 15 éves lányokra utal. Erre ahelyett, hogy valaki ismerkedne írna, "reagálna a kérdésemre" a 15 éves lányokkal vagytok elfoglalva. Mi a fasz. Erre az oldalra tényleg nem érdemes már semmit sem írni, mert mindenki támad vagy gyűlölködik nem beszélve a sok fake emberről..
aug. 28. 01:32
 9/22 anonim válasza:
A 40 éves felnőtt, ahogy Te is. Értsd már meg hogy egy 15 éves lány az még gyerek. Semmi keresni valója egy 25 évessel. Ha én lányom csinálnak ezt akkor söréttel löném szét a csávó tökeit. :). Egy 15 éves lányt meg simán lehet még manipulálni. Felejtsd el. Legyél normális. Korodbeliekkel ismerkedj.
aug. 28. 01:34
 10/22 anonim válasza:
Nem te voltál aki korábban azzal büszkélkedett, hogy öngyilkosságról beszéltél itt le 15 éves lányokat? Meg hogy kifejezetten sérült lányokat keresel? Hiába vetted le a neved, a nagyképű ki ha én nem stílus az ugyanaz maradt. És másokat zsarolni, manipulálni sem szép dolog. Főleg hogy kiskorúakra veted rá magad, olyanokra akik épp nagyon lent vannak...
aug. 28. 01:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!