Valakikinek van kedve ismekedni?(Többi lent)
Figyelt kérdés
Hello! Heteró, 25 éves srác vagyok, sok minden érdekel, szeretek sportolni, főleg futni és úszni, szeretek filozofálni érdekes dolgokról. Nem dohányzom és nem iszok alkoholt(ezért meg lehet kövezni, de nem egy tipik anyuka kicsi fia vagyok aki nem engedi el magát) csak szimplán nem érdekel egyik sem. Amúgy nyitott vagyok bármire, azért tettem, hogy egyéb. Akár ismerkedés, barátkozás, tanulótárs, sporttárs, társkeresés.. 15 éves kortól 40-ig simán. Bizony széles a skála, mivel 25 vagyok és az érettséget, nem a korból állapítom meg, mert találkoztam egy normális, okos 17 évessel és egy buta, rossz felfogású 35 évessel is. Aki rámír többet megtudhat. Köszi🙏aug. 28. 00:05
21/22 anonim válasza:
A 9-es válaszoló szerintem érthetően leírta, hogy mi a baj veled 🤷🏾♀️
aug. 28. 19:25
22/22 anonim válasza:
melyik városban laksz?
szept. 1. 13:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!