Valakikinek van kedve ismekedni?(Többi lent)
#12: Szövegértés?
Csak a kulcsszavak: #ismerkedés #társkeresés #barátkozás #heteroszexualitás #sporttárs
'Amúgy nyitott vagyok bármire..'
'Sporttárs :) ' Hogyne, de csak nő nemű 'sporttárs' meg 'barát'.. Kétlem, hogyha ráírna egy 15 éves kisfiú, akkor időt szakítana rá :) Nem úgy, mint egy 15 éves kis naív kicslányka... Akkor rögtön verni kezdi és reménykedik, hogy tudja majd hülyíteni.
A kérdező egy lúzer 25 éves, aki azt se tudja mit akar.. Valszeg se nem jó a 40eseknek és se nem jó a kislányoknak. Elég gáz, hogy kb kijelentette, hogy neki mindegy, csak nő legyen és dugha**a.
14
Hol írta, hogy lányokkal akar barátkozni? Ez ilyen minden egybe kérdés, amiben egyet értek, hogy lehetett volna külön ismerkedős és külön barátkozós. De ez a hiperfókusz a 15 éves lányokon nekem nagyon fura a válaszolóktól. Mintha ők maguk ilyeneken fantáziálnának, csak tudják, hogy nem szabad, ezért vetítenek a kérdezőre.
Nem gondoltam volna tényleg, hogy egy normális szövegből, csak mert lemertem írni, hogy alsó korhatár 15, ilyen felháborodást kelt. Gratulálok emberek👏 szóval nem írtam hogy 15 éves lányok az ideálom és 15 éves lányokat akarok "megdugni". Erre elvagyok hordva. Természetesen egy 15 éves lánnyal majd bármit is fogok csinálni!
Ezek nem tények barátaim, hanem következtetések és van azért különbség. Egy szóval nem írtam, hogy csak lányok, csak annyit hogy hetero vagyok. Természetesen ez volt a célom, mint amit írtok 15 éves lányokat megdugni, mert ezekből a kommentekből az jön le. Szégyeljétek magatok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!