Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakikinek van kedve ismekedn...

Valakikinek van kedve ismekedni?(Többi lent)

Figyelt kérdés
Hello! Heteró, 25 éves srác vagyok, sok minden érdekel, szeretek sportolni, főleg futni és úszni, szeretek filozofálni érdekes dolgokról. Nem dohányzom és nem iszok alkoholt(ezért meg lehet kövezni, de nem egy tipik anyuka kicsi fia vagyok aki nem engedi el magát) csak szimplán nem érdekel egyik sem. Amúgy nyitott vagyok bármire, azért tettem, hogy egyéb. Akár ismerkedés, barátkozás, tanulótárs, sporttárs, társkeresés.. 15 éves kortól 40-ig simán. Bizony széles a skála, mivel 25 vagyok és az érettséget, nem a korból állapítom meg, mert találkoztam egy normális, okos 17 évessel és egy buta, rossz felfogású 35 évessel is. Aki rámír többet megtudhat. Köszi🙏

aug. 28. 00:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt a kurv* :D na én be is fejeztem.
aug. 28. 02:00
 12/22 anonim válasza:
Az mondjuk tényleg sokat elmond, hogy itt mindenki képtelen másra gondolni, mint hogy a kérdező 15 éves lányokkal akar dugni. Még csak azt se mondta, hogy lányokkal akar barátkozni. Nem érzitek magatokat kissé élettelennek? 😂😂😂😂😂😂😂😂
aug. 28. 09:44
 14/22 anonim válasza:

#12: Szövegértés?

Csak a kulcsszavak: #ismerkedés #társkeresés #barátkozás #heteroszexualitás #sporttárs

'Amúgy nyitott vagyok bármire..'

'Sporttárs :) ' Hogyne, de csak nő nemű 'sporttárs' meg 'barát'.. Kétlem, hogyha ráírna egy 15 éves kisfiú, akkor időt szakítana rá :) Nem úgy, mint egy 15 éves kis naív kicslányka... Akkor rögtön verni kezdi és reménykedik, hogy tudja majd hülyíteni.

A kérdező egy lúzer 25 éves, aki azt se tudja mit akar.. Valszeg se nem jó a 40eseknek és se nem jó a kislányoknak. Elég gáz, hogy kb kijelentette, hogy neki mindegy, csak nő legyen és dugha**a.

aug. 28. 12:25
 15/22 anonim válasza:

14

Hol írta, hogy lányokkal akar barátkozni? Ez ilyen minden egybe kérdés, amiben egyet értek, hogy lehetett volna külön ismerkedős és külön barátkozós. De ez a hiperfókusz a 15 éves lányokon nekem nagyon fura a válaszolóktól. Mintha ők maguk ilyeneken fantáziálnának, csak tudják, hogy nem szabad, ezért vetítenek a kérdezőre.

aug. 28. 12:31
 16/22 anonim válasza:
70 éves nagyikkal nem akarsz kavarni?
aug. 28. 12:46
 17/22 anonim válasza:
Te nem egy nőt akarsz, hanem egy gay pajtit 🏳️‍🌈
aug. 28. 12:50
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna tényleg, hogy egy normális szövegből, csak mert lemertem írni, hogy alsó korhatár 15, ilyen felháborodást kelt. Gratulálok emberek👏 szóval nem írtam hogy 15 éves lányok az ideálom és 15 éves lányokat akarok "megdugni". Erre elvagyok hordva. Természetesen egy 15 éves lánnyal majd bármit is fogok csinálni!

Ezek nem tények barátaim, hanem következtetések és van azért különbség. Egy szóval nem írtam, hogy csak lányok, csak annyit hogy hetero vagyok. Természetesen ez volt a célom, mint amit írtok 15 éves lányokat megdugni, mert ezekből a kommentekből az jön le. Szégyeljétek magatok!

aug. 28. 14:14
 19/22 A kérdező kommentje:
Ilyebekből vannak aztán neten és a tv-ben a bulvárcikkek többsége. Egy személy leír vagy elmond valamit. Utána az elmondása 3%-át kiveszik a szovegből és jönnek a szönyűbbnél szörnyűbb főcímek, kritikák, miközben az ember kurvára nem arra gondolt, csak felhypeolják. Bulvár hírek, cikkek.
aug. 28. 14:19
 20/22 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy nem is lehet(ne) 16 év alatt ide regisztrálni!
aug. 28. 15:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!