Valaki, aki önerőből próbál kijönni a depresszióból?
Súlyos depresszió mindennel ami vele jár.
Jó lenne beszélgetni valakivel aki hasonló helyzetben van, inkább az idősebb korosztályból (40 körül).
Írj privátban.
40-es korosztály vagyok.
Igen, tényleg ki lehet jönni belőle! A 7-es válaszolónak igaza van abban, hogy a depresszió nem más, mint a cselekvés HIÁNYA(!)
Nagymamám meghalt április 14.-én. Valamiért nem tudtam annyira összetörni már, mint egy másik halálesetkor. Mindig ő mondogatta anno: ó, nem kell annyira szívre venni mindent, ami az életben történik!
IGAZA(!) volt. Most elég sok váratlan és kellemetlen változás elindult. Kényelmetlenül érzem magam az események sodrában, amikor kényszerűen várakozni kell és nem tudok sürgetni semmit, vagy befolyásolni. A megszokott dolgaimhoz ragaszkodnék, de ki tudja, mi lesz...
Szóval próbáld meg elfoglalni magad és keress valami hasznosnak ítélt házimunkát, vagy akár valami hobbit.
Ne süppedj bele az önsajnálatba! Nincs annál rosszabb tanácsadó, mint lógatni az orrodat! (Én is kijöttem belőle elég sokszor, pedig rengeteg sok mélypont volt az életemben...)
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!