Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki, aki önerőből próbál...

Valaki, aki önerőből próbál kijönni a depresszióból?

Figyelt kérdés

Súlyos depresszió mindennel ami vele jár.

Jó lenne beszélgetni valakivel aki hasonló helyzetben van, inkább az idősebb korosztályból (40 körül).

aug. 23. 18:46
1 2
 1/16 anonim válasza:
Idősebb nem vagyok.De a többi kb passzol
aug. 23. 18:57
 2/16 anonim válasza:
Önerőből szerintem nem lehet, kell hozzá támogatás, meg jó sok pozitív visszajelzés.
aug. 23. 19:14
 3/16 anonim válasza:
3 alkalommal is kijöttem belőle,egyedül.
aug. 23. 19:28
 4/16 A kérdező kommentje:
3-as, hogyan?
aug. 23. 19:40
 5/16 anonim válasza:
Úgy tűnik nem túl hatásosan "jött ki"
aug. 23. 19:45
 6/16 anonim válasza:

Írj privátban.

40-es korosztály vagyok.

aug. 23. 19:49
 7/16 anonim válasza:
Egyszer egy bölcs ember azt mondta, hogy a depresszió nem más, mint nem cselekvés. Az embert érik különféle traumák, nehézségek, és ő nem cselekszik semmit, csak besüpped az érzésbe.
aug. 23. 19:54
 8/16 anonim válasza:

Igen, tényleg ki lehet jönni belőle! A 7-es válaszolónak igaza van abban, hogy a depresszió nem más, mint a cselekvés HIÁNYA(!)

Nagymamám meghalt április 14.-én. Valamiért nem tudtam annyira összetörni már, mint egy másik halálesetkor. Mindig ő mondogatta anno: ó, nem kell annyira szívre venni mindent, ami az életben történik!

IGAZA(!) volt. Most elég sok váratlan és kellemetlen változás elindult. Kényelmetlenül érzem magam az események sodrában, amikor kényszerűen várakozni kell és nem tudok sürgetni semmit, vagy befolyásolni. A megszokott dolgaimhoz ragaszkodnék, de ki tudja, mi lesz...

aug. 23. 19:58
 9/16 anonim válasza:

Szóval próbáld meg elfoglalni magad és keress valami hasznosnak ítélt házimunkát, vagy akár valami hobbit.

Ne süppedj bele az önsajnálatba! Nincs annál rosszabb tanácsadó, mint lógatni az orrodat! (Én is kijöttem belőle elég sokszor, pedig rengeteg sok mélypont volt az életemben...)

8-as voltam.

aug. 23. 20:01
 10/16 anonim válasza:
Valamit csinálni KELL! Nehéz, olyan, mint ha egy mocsárban menne az ember úgy, hogy nagyon erős szembeszél fúj. Sport, meditáció, társaság, vagy csak séta az erdőben, olvasás, jóga, vakami hobbi, bármi, csak menni kell. A pszihológus is hiába van, ha nincs CSELEKVÉS. Nagyon fontos még, hogy az eszünket ne veszítsük el. Mit értek ez alatt? Azt, hogy ilyen jóslasokba, kamu ezotérias vackokba ne sűlyedj bele, törekedni kell a szív/ész egyensúlyt megtartani.
aug. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!