Nőknek netes ismerkedésnél mennyire jó pont?
Figyelt kérdés
Az, ha a férfi sportol, hetente többször. Most úgy tessék nyilatkozni, hogy nem látjátok van-e bármi látszata vagy mennyire és hogyan.
Életkort is kérek írni, és hogy ti sportoltok-e valamit.
aug. 16. 20:01
21/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel hogy sportol az illető vagy sem, mert nekem nem számít ez.
aug. 18. 23:13
22/27 A kérdező kommentje:
#21 szóval akkor te nem sportolsz, ugye? Mi számít neked?
aug. 19. 17:35
23/27 anonim válasza:
Fuuuu mennyi álszent női válasz ! De amikor egy széles vállú , izmos férfi megjelenik , egyből megváltozik a viselkedésük .. még hogy nem számít .. az más kérdés , hogy ne legyen jobb náluk , mert akkor az egójuk olyan szinten sérül, hogy nem tudjak feldolgozni meg a gondolatot sem, hogy nem ők vannak a középpontba …
aug. 20. 14:28
24/27 anonim válasza:
Álszentek és képmutatók a lányok.
Persze, anonim írásban senkinek semmi nem számít, csak a belső tulajdonságok.
Valóságban meg pénz, külső, csak ez a kettő. Aztán miután az önző menőcsávó megrakja és dobja, idejönnek nyűglödni meg a többi férfit hibáztatni.
aug. 20. 14:46
25/27 anonim válasza:
Sajnállak titeket, hogy csalódás ért és emiatt általánosítani kezdtetek. Pedig vagyunk páran, akiknek nem csak az számít, amit hisztek, nem a kitesizett test számít meg a pénz. Egyik exem konkrétan tök vékony volt és ennyi. A jelenlegi párom sem kigyúrt. Egyetlen exem volt, aki ilyen sportosabb volt, kolléga volt és azért ismertem meg, amúgy alapból lehet szóba sem álltunk volna egymással.
aug. 20. 18:20
26/27 A kérdező kommentje:
#25 tehát a sztereotípiáid miatt nem álltál volna vele szóba
aug. 20. 18:22
27/27 anonim válasza:
Nem 🤣 Hanem alapból nem lett volna közös témánk, szimplán ennyi. Egyetlen dolog volt elsőre közös, a szakmánk.
aug. 20. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!