Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon szimpatikus és pont...

Nagyon szimpatikus és pont ezért nem szeretném feladni elsőre. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az interneten összeismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal. (nem itt) Két hónapja már írogattunk mindennap, néha volt hívás is. Ismerkedtünk csak, de nemtudtam mire vélni a szándékait.. Nekem persze egy idő után valami átkapcsolt. Annyira természetesen csodálatos, hogy azt leírni nemtudom. Nem csak kívülről..

Szóval a találkozó nem jött össze addig, én meg két hónap után megosztottam vele, hogy nagyon szimpatikus és tetszik nekem. Olyannyira nyitott volt felém, hogy arra számítottam ő is hasonlóan érezhet.

Adott egy semmilyen választ. Konkrétan nem utasított vissza, de a hülye is látja (azaz én) , hogy visszautasított. Utána emésztgette a dolgot illetve a találkozót és úgy vélte ez nem túl jó ötlet a helyzetre való tekintettel.

Eltelt pár nap és azóta nem írt, én sem zaklattam, hiszen megértettem, hogy nem..

Persze mindennap 0-24 róla áradozom magamnak legbelül, hogy elrontottam a dolgot, nem kellett volna így elmondani neki és akkor egy találkozóval lehet máshogy alakult volna az egész.

A beszélgetéseink elején volt szó zenékről, ki mit hallgat stb.

Én elég sok zenét hallgatok és ezt szeretem megosztani néha instán a storymban. Visszakerestem milyen zenéket mutatott nekem régebben és az egyiket kitettem ugyanígy storyba. Szándékosan, hiszen tudtam, hogy látni fogja és talán közvetett módon tudom neki jelezni, hogy azóta is gondolok rá.

Reagált a storymra, nyílván én akkor már írtam neki Nőnap alkalmából is. Aztán igazából egy két kérdésben érdeklődtünk egymásfelől. (Kb. tudjuk egymás élethelyzetét és ezekről váltottunk pár szót)

Nem igazán értem. Bevallom neki, hogy tetszik és szimpatikus, de így már nem tartja jó ötletnek a találkozót, viszont nincs ellene a további beszélgetésnek, mivel ő reagált a napomra. Lehet nem jelent semmit.

Lehet, hogy papucs volnék, vagy ilyenek és nem kéne vele foglalkoznom, mert csak magamat emésztem, de nem tehetek róla.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti hogy látjátok?

2023. márc. 8. 20:00
1 2
 1/19 anonim válasza:
Ha nem akar találkozni, akkor engedd el. Semmit nem jelent, ki milyen zenét kedvel meg lájkol.
2023. márc. 8. 20:04
 2/19 anonim válasza:

Hát most egy ötletem van ami működne. Ha egy lány tudja, hogy egy pasi odavan érte az onnantól annyira nem nyerő. Sok ártatlan és cuki csaj is valójában nem erre vágyik hiába hinné azt az ember. Csak simán beszélgessetek barátokként és említsd meg neki, hogy találkoztál egy lánnyal akivel tök jól elvoltál és milyen szuper. Talán még egy képet is felrakhatsz majd amin egy lányismerősöddel pózolsz. Ha látja a sztorit hírtelen zavarni fogja, hogy valaki más iránt érdeklődsz már.

Ha van egy lány aki szerelmes beléd de te elutasítod, aztán azt látod, hogy összejött mással, neked is rombolja az önbizalmad. Rájössz hogy más is van neki olyan jó mint te. Mindjárt azt akarod, hogy téged istenítsen az a lány. Az is lehet így már összejönnél vele, hogy mással van. Nem tudom éltél e már meg ilyet, de ennek a logikája alapján működne a dolog.

Ezután pedig tényleg csak haveri szinten felhozhatod neki, hogy biztos nem lenne kedve találkozni? Csak megisztok valamit meg dumálgatás. Amúgy is van más lány az életedben így nem kell aggódnia, hogy beleszeretsz. A talin pedig hozod a legjobb formád és lenyűgözöd. Enyhe jeleket adhatsz csak arra, hogy amúgy bejön. Semmiképpen ne lássa, hogy odavagy érte. Aztán előbb utóbb meglesz a lány.

Te legyél a pók bro <3

2023. márc. 8. 20:10
 3/19 anonim válasza:
Hidd el, ha akart volna találkozni, akkor kap a lehetőségen. Vagy nem akar magának pasit, vagy van valakije, vagy te nem jössz be neki, vagy bejössz, de csak egónövelésre/unaloműzésre használ téged. Meg még van sokféle lehetőség. Hívd el még egyszer, aztán ha az sem jön össze, akkor írd meg neki, hogy részedről ennyi volt, nem fogsz könyörögni senkinek stb. Ha csak kóstolgatott téged, de akar tőled valamit, akkor erre lépnie kell, ha viszont nem lép, akkor tiltás/törlés, és kész.
2023. márc. 8. 20:11
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. 2-es válaszoló. Jó az ötlet és értékelem is, de ezt így nemtudnám vele megcsinálni. Nem látok benne relációt, hogy ez összejöhet.

Az utolsó válaszoló írta, hogy egyszer még talán majd megpróbálhatnám ezt a dolgot, és, ha nincs eredménye akkor hagyjam és töröljem is mindenhonnan, hogy ne lássam, mert csak jobban fog fájni a dolog.

Ebből a dologból kiindulva amúgy ő miért nem törölt és hasonlók? Ugyanúgy láthatom a napjait, bejegyzéseit és ő is az enyéimet. Miért kíváncsi rá?

2023. márc. 8. 20:19
 5/19 anonim válasza:

Exeim se töröltek akik amúgy leszarnak már. Persze ha kirakok valamit megnézik mert facebook függő az összes.

2023. márc. 8. 20:28
 6/19 anonim válasza:
#4: Van, aki nem foglalkozik a tiltással/törléssel, plusz ha ő mondjuk csak a figyelmedre vágyik, akkor nyilván nem fog téged törölni, mert várja, hogy írj, reagálj a dolgaira stb., szóval a holdudvarában akar tartani téged. Egyébként az sem biztos, hogy ő nézi a te profilodat, képeidet, bejegyzéseidet. Ha komolyan gondolna veled bármit is, akkor nem így viselkedne. A 3-as voltam.
2023. márc. 8. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:
Miért akar a holdudvarában tartani, ha nem érdeklem? Amúgy ránézett a profilomra, mert egy bejegyzésemre is reagált amit már 2 napja kitettem. Nyilván ezen nem érdemes eldönteni a dolgokat, de azért leírom.
2023. márc. 8. 20:51
 8/19 anonim válasza:

Hagyd a halszagos csoportot. Fektesd a pénzed/erőd abba, amit szeretsz csinálni. Pl építesz egy kocsit, ami 5x nagyobb élményeket tud adni, mint ez a haszonleső népség. Na meg amennyi egy barátnőre elmegy pénz, azt befekteted inkább a rosszlányokon.

35-évedre ráérsz komolyodni.

2023. márc. 8. 21:41
 9/19 anonim válasza:
#7: Leírtam már párszor, de úgy látom, nehezen jut el a tudatodig. Azért tart a holdudvarában, mert a saját figyelemvágyát akarja kielégíteni, és élvezi, hogy agyalsz az ő viselkedésén, foglalkozol vele. Az ilyen embernek nem te számítasz, hanem az, hogy figyeljenek rá, és tök mindegy, hogy ez tőled vagy bárki mástól kapja-e meg. Értsd meg, hogy nem te számítasz neki, hanem arra a figyelemre van szüksége, amit te vagy bárki más adni tud neki. Pont annyi figyelmet csepegtet azért neked is, hogy ne tűnj el az életéből, viszont ennél többre nem hajlandó. Ha komolyan érdekelnéd, akkor nem olyanokkal szarakodna, hogy kommentál egy bejegyzésedhez, hanem pl. találkozna veled. Tudom, hogy most mit érzel, és hogy nem látod a fától az erdőt a vágyaid miatt, de gondolkozz egy kicsit. Ha annyira akar téged, miért hátrál ki, miért nem találkozik veled, miért nem veti fel ő is a találkozás gondolatát? Ez szerintem a részéről kimeríti a hülyítés és a játszmázás fogalmát. Állítsd kész tények elé, hívd el még egyszer, és ha nem mond egyértelműen igent, akkor kalap-kabát.
2023. márc. 8. 22:03
 10/19 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled, köszönöm, hogy átérzed.

Bennem csak egy olyan kérdés vetődött fel, hogy mi van, ha csak meglepte ez a beismerés és nem tudja eldönteni mit akar, bár ez elég valószínűtlen. Azért még nekem sem ment el az eszem.. :) Szóval valószínű, hogy úgy teszek ahogy ajánlották itt páran. Rákérdezek majd nála mégegyszer, de nem egyből. Ezek után tényleg hülyeség lenne újra ilyen gyorsan kérdezgetni.

2023. márc. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!