Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon szimpatikus és pont...

Nagyon szimpatikus és pont ezért nem szeretném feladni elsőre. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az interneten összeismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal. (nem itt) Két hónapja már írogattunk mindennap, néha volt hívás is. Ismerkedtünk csak, de nemtudtam mire vélni a szándékait.. Nekem persze egy idő után valami átkapcsolt. Annyira természetesen csodálatos, hogy azt leírni nemtudom. Nem csak kívülről..

Szóval a találkozó nem jött össze addig, én meg két hónap után megosztottam vele, hogy nagyon szimpatikus és tetszik nekem. Olyannyira nyitott volt felém, hogy arra számítottam ő is hasonlóan érezhet.

Adott egy semmilyen választ. Konkrétan nem utasított vissza, de a hülye is látja (azaz én) , hogy visszautasított. Utána emésztgette a dolgot illetve a találkozót és úgy vélte ez nem túl jó ötlet a helyzetre való tekintettel.

Eltelt pár nap és azóta nem írt, én sem zaklattam, hiszen megértettem, hogy nem..

Persze mindennap 0-24 róla áradozom magamnak legbelül, hogy elrontottam a dolgot, nem kellett volna így elmondani neki és akkor egy találkozóval lehet máshogy alakult volna az egész.

A beszélgetéseink elején volt szó zenékről, ki mit hallgat stb.

Én elég sok zenét hallgatok és ezt szeretem megosztani néha instán a storymban. Visszakerestem milyen zenéket mutatott nekem régebben és az egyiket kitettem ugyanígy storyba. Szándékosan, hiszen tudtam, hogy látni fogja és talán közvetett módon tudom neki jelezni, hogy azóta is gondolok rá.

Reagált a storymra, nyílván én akkor már írtam neki Nőnap alkalmából is. Aztán igazából egy két kérdésben érdeklődtünk egymásfelől. (Kb. tudjuk egymás élethelyzetét és ezekről váltottunk pár szót)

Nem igazán értem. Bevallom neki, hogy tetszik és szimpatikus, de így már nem tartja jó ötletnek a találkozót, viszont nincs ellene a további beszélgetésnek, mivel ő reagált a napomra. Lehet nem jelent semmit.

Lehet, hogy papucs volnék, vagy ilyenek és nem kéne vele foglalkoznom, mert csak magamat emésztem, de nem tehetek róla.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti hogy látjátok?

2023. márc. 8. 20:00
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ne halogasd a rákérdezést, annak semmi értelme. Jobb előbb lezárni az egészet, mint még hetekig húzni. Ebből később sem lenne semmi, hidd el. Ha igazán érdekelnéd őt, akkor eddig is érdekelted volna, ha meg most nem érdekled, akkor ez jó eséllyel később sem fog változni. Holnap kérdezd meg tőle, hogy elmegy-e veled valahová, aztán ha nemet mond, akkor hamarabb megszabadulsz tőle. Ilyenkor nyilván abban reménykedsz, hogy majd később hátha megváltozik a hozzáállása, de nem fog. Még ha meg is lepte őt a vallomásod, lépett volna, ha igazán érdekled. Ennek így semmi értelme, hallgass rám. Felőlem húzhatod még hetekig vagy hónapokig is a dolgot, de értelmetlen.
2023. márc. 8. 22:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Nyilván tudod, hogy ilyenkor az ember kicsit fél a választól és nem akarja elhinni, hogy ez így történik.

Viszont teljes mértékben értem az érveid, amik teljesen valósak és jogosak is. Nagyon nehéz ilyenkor józan ésszel gondolkodni, ezért a kérdésem. Köszönöm!

2023. márc. 8. 22:30
 13/19 anonim válasza:

Lányként és magamból kiindulva írom, szerintem simán lehet, hogy kicsit megijedt, amikor bevallottad neki, hogy tetszik neked, és egy kis idő kell neki átgondolni, megbarátkozni a dologgal.

Nem tudom ő milyen, de amit a 2-es leírt nálam biztos nem működne: bevallja, hogy tetszem neki, aztán kicsivel később már mással kavar, csak hogy féltékennyé tegyen? Az olyan lenne, mintha nem gondoltad volna komolyan, megbízhatatlanságot sugall, akivel ha estleg összejönne simán megcsalná fűvel-fával.

Szerintem jó, ha azt mondod neki pár nap múlva, hogy nagyon szeretsz beszélgetni vele, jóbarátja akarsz lenni, és ha neki is megfelel, akár még több is, de ha az utóbbira nem bólint rá, elfogadod, de akkor is szeretnéd megtartani a barátságát.

2023. márc. 8. 23:07
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen. Ezt a féltennyé tételt én sem preferálom.

Viszont, ha meg csak jóbarátja lennék az nyilván az én esetemben csak egy ürügy lenne, hogy találkozzak vele. Viszont lenne rá esélyem, hogy hátha még is érdeklődne irántam a találkozó után.

Szerintetek ez még beleférne? Ez a próbálkozás nem lenne hülyeség?

2023. márc. 8. 23:22
 15/19 anonim válasza:
Lehet rá esély. Lehet csak egy kis idő kell neki.
2023. márc. 8. 23:58
 16/19 anonim válasza:
Ha én magamból indulok ki, és ha nem szeretnék semmi komolyat akkor nem is reagálok komolyan semmire. Persze néha visszajelezgetek sztorikra meg válaszolok üzenetekre hogy a nekem szánt figyelem ne hagyjon alább, mert jobban érzem magam ha közel tartom azt akinek tetszem. Ez csak hiúság és nem fair a másikkal szemben de ez tény, sok lány csinálja. Viszont aki érdekel afelől őszintén érdeklődöm, ráírok stb. nem hagyom kétségek között.
2023. márc. 9. 00:47
 17/19 anonim válasza:
16 os jó példa arra, hogy mi a baj a sok kis gyökér simpel. 👍
2023. márc. 9. 01:48
 18/19 A kérdező kommentje:

16-os. Nem teljesen értem akkor a logikád. Tehát a közeledben tartod azt aki nem jön be neked. Ergo más fajta fiúkra buksz.

Magyarul, ha nincs ló, jó a szamár elven inkább próbálod fenntartani egy olyan fiú érdeklődését feléd aki neked nem is tetszik?

Ez hogyan önbizalommövelő magadra nézve? Nem értem..

2023. márc. 9. 07:42
 19/19 anonim válasza:
#14: Szerintem a barátság dolog hülyeség (már bocs). Te eleve többet akarsz tőle, akkor miért elégednél meg a barátsággal? Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy várnád, hogy hátha egyszer igent mond, miközben ez valószínűleg sosem történne meg, ő pedig közben más srácokkal ismerkedne. Hiányzik az neked, hogy "barátként" meg kelljen hallgatnod, mit alkotott más pasikkal, miközben te meg többet akarsz tőle? Nekem is volt hasonló esetem régebben, naiv fejjel belementem abba, hogy a csaj mondta, hogy "barátok még lehetünk". Ez abszolút nem működött, le se tojta a fejem, és persze később sem jött össze velem. Szerintem egyszerűbb és célszerűbb az egyenes út, rákérdezel nála, hogy akar-e randizni veled, és ha nem, akkor tovább lépsz, bármilyen nehéz is. A 11-es (meg még néhány előtte lévő) voltam.
2023. márc. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!