Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nőknek netes ismerkedésnél...

Nőknek netes ismerkedésnél mennyire jó pont?

Figyelt kérdés

Az, ha a férfi sportol, hetente többször. Most úgy tessék nyilatkozni, hogy nem látjátok van-e bármi látszata vagy mennyire és hogyan.

Életkort is kérek írni, és hogy ti sportoltok-e valamit.

aug. 16. 20:01
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Ha nem valami mániákus, és nem a csirke-rizs-fehérjepor útvesztője tölti ki az életét, akkor jó. Fontos a fittség és az egészség.

Sportolok, szolidan, nem mániákusan.

aug. 16. 20:05
 2/27 anonim válasza:

A nő nem így működik. Vagy belédesik, és akkor úgyis minden tökéletes lesz amit csinálsz, vagy nem, de akkor meg a legrandomabb indokokkal jön az elutasítás.

A döntést érzelmi úton hozzák meg és igazából maguk sem tudják mi alapján, ezért amikor racionális magyarázatot próbálnak adni az elutasításra, az valami olyasmi mint amikor semmit nem tanultál a dolgozatra, de valamit illendő lenne odaírni.

aug. 16. 20:19
 3/27 anonim válasza:

Én eddig bármilyen pozitív dologról láttam egy kérdést itt amit a férfi csinál, a nők mindig a legrosszabb szélsőségre gondoltak és a hibát keresték csak. Itt utálnak dicsérni minimálisan is.

Pl mint az első, hogy jaj ha mániákusan fut az rossz.

Ha egy nő tenné ezt fel úgy lennék vele hogy persze szuper, hisz erős jellemre utal, egészséges, stb.

aug. 16. 20:29
 4/27 anonim válasza:
#2 A férfiak is érzelmi alapon hoznak döntést, csak utólag megpróbálnak racionális magyarázatot tákolni hozzá, hogy ne sérüljön az önképük; megfontolt, realista, felelősségteljes, fegyelmezett, intellektuális lényeknek tudják magukat. Valójában ez nem ok-okozati érvelés, hanem a fordítottja. Nemtől függetlenül a legtöbb ember a tudattalanból származó ösztöneinek és a kognitív torzításainak a rabja, csak túlságosan szeretjük azt hinni, hogy tudatosak vagyunk.
aug. 16. 21:57
 5/27 anonim válasza:

Engem nem érdekel, hogy sportol-e, amíg nincs szétfolyva. Ha minden idejét edzéssel tölti, az inkább kevésbé teszi vonzóvá számomra.

32N én amúgy nem sportolok, "csak" biciklivel járok mindnehova.

aug. 16. 22:02
 6/27 anonim válasza:

Szerintem jó pont.

31/N

aug. 16. 22:07
 7/27 anonim válasza:

"Engem nem érdekel, hogy sportol-e, amíg nincs szétfolyva. Ha minden idejét edzéssel tölti, az inkább kevésbé teszi vonzóvá számomra."

Ez is rá egy példa. Egyből két szélsőséget nézi. Leszarja, hogy sportolsz, nem előny. De ne legyél szétfolyva, és ne edzzél mindig, amúgy meg mindegy.

Szóval totál mindegy neki.

Élőben meg ALAP, hogy imádják. Csak mikor beszélni kell itt róla, és egyenesen elmondani, akkor kerülgetik.

aug. 16. 22:08
 8/27 anonim válasza:
Vágod, hogy a nők nem egy kollektív tudat?
aug. 16. 22:12
 9/27 anonim válasza:
Igen, vágom, csak 80%-ban ugyanaz megy mindig, és elég kiszámíthatóak.
aug. 16. 23:02
 10/27 anonim válasza:
@9 Ne zavarjon, hogy a kérdezőnek mondtam.
aug. 16. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!