Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit irnàtok a helyemben?

Mit irnàtok a helyemben?

Figyelt kérdés
Tetszik egy csaj de csak èn tudok róla ő rólam nem...tiktokon làttam aztàn kiderűlt egy vàrosban vagyunk..megszereztem az instàjât mert egyik haverom ismeri...a mai nap kiirta insta jegyzetbe hogy ,,✍️?,, rà szeretnèk irni de nem tudom mit meg ilyen helyzetben túl is gondolom az egèszet!ti mit irnàtok ami nem tul àtlagos ès vi cces is kicsit legalàbb
aug. 14. 19:47
 1/6 anonim válasza:
Inkább semmit ne írj neki.
aug. 14. 20:56
 2/6 anonim válasza:
Úgyse fog válaszoni
aug. 14. 20:56
 3/6 anonim válasza:
🤣🤣🤣
aug. 14. 21:14
 4/6 anonim válasza:

Szia ha ko kola este 6-kor tali a benzinkútnál

Szivesen

aug. 15. 05:38
 5/6 anonim válasza:
Te ha random csaj kiír egy szivecskét a leírásába, arra is azt hiszed, hogy neked szól? :D
aug. 15. 11:04
 6/6 anonim válasza:

Szerintem mondhatunk mi itt bármit, valószínűleg többet ártunk vele, mint amennyi haszna lenne. Mégpedig azért, mert nyilván olyan szöveget szeretnél kapni, amire ő "ráharap", tehát aminek hatására elkezdődik valami. Csakhogy ha neked nincs önálló ötleted, nem tudsz valami humorosat kitalálni, akkor később rá fog jönni a lány, hogy nem is vagy annyira jó társaság, mint amilyennek hitt az első írásod alapján. (Arra nem biztos, hogy az első írásod is mástól vetted.)

Szóval szerintem a képei, videói alapján neked kéne kitalálnod valami egyedit.

aug. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!