Írnátok a helyemben az apjának?
Együtt voltam egy sráccal, nem sokáig, mert nem bírtam a folytonos kirohanásait.Egy darabig működött az, hogy békében váljunk el, de mikor naponta 4-5 sms-t írt, akkor kértem, hogy egy darabig ne beszéljünk, ami után elkezdett sértegetni, majd bejátszotta az öngyilkossági kártyát. Rá pár napra felhívta az apukámat akinek azt mondta, hogy nem vagyok normális, mikor apukám rákérdezett, hogy miért letette. Majd szilveszterkor az apaja felhívta apámat, hogy én nem hagyom békén a fiát és tudja, hogy az előző kapcsolatomban is voltak problémák. Na mást most az, hogy nem hagyom békén a fiát is egy nagy hülyeség, de az előző kapcsolatomat felhozni és ellenem fordítani nagyon fájó pont.
Az előző párom alkoholista volt, aki bántalmazott és végig csalt. Ezt az exem is tudta, mégis úgy állítja be, mintha én lennék a rossz. Gondoltam megírom az apjának az igzságot, d nem tudom, hogy jó ötlet e. Ha ebben hazudott, akkor kitudja még miben.
Nem jó ötlet. Az a legjobb, ha te egyáltalán nem kezdeményezel kommunikációt velük.
Reagálni sem kell, mert csak adod alá a lovat.
Előbb-utóbb feltűnik az apjának is, hogy te nem keresed őket. Ez így jó, hogy apukád kommunikál velük, ha keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!