Igaza lenne a barátnőm apjának, hogy csakis az én hibám, hogy mostanában alig látják egymást?
Ez tipikusan olyan sztori, amit különböző nézőpontokból egész másként lehet értékelni. Te így látod. Én úgy, hogy a lányt nem passzolta le senki, ő döntött úgy, hogy hozzád költözik. Az apja nem cirkuszolt ezen, holott sértve érezhette magát, hogy az ő választását, boldogságát miért nem tudja tolerálni a kicsi lánya, akit felnevelt. Továbbra is eltartotta, amíg csak rászorult, most pedig arra sem érdemesíti a gyerek, hogy havonta egyszer odadugja a képét.
Nem rád kéne haragudnia, mert ez mind a lány döntése, kivéve, ha tényleg ennyire befolyásolod. Pl. bemagyarázod neki, hogy le lett passzolva annak idején.
Simán megmondhatod barátnőd apjának, hogy nincs túl sok pénzetek, ezért utazásokon is spóroltok.
Ha annyira fontos neki a lánya, akkor kb. ilyeneket válaszolna: "Gyertek gyakrabban, fizetem az utazási költségeiteket, sőt még hazafele is kaptok egy nagy táska élelmiszert", vagy "Jó, akkor én jövök hozzátok, hogy ebből még kiadásotok se legyen meghívlak Titeket ebédre étterembe", vagy wellness hétvégére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!