Rá írnátok a helyemben ?
Figyelt kérdés
Nem túl szépen váltunk el egy pasival. Mondjuk sajnálom is ami utána történt.... Napokig ki jelentkezett a régi fb OM ezért kénytelen voltam egy újat csinálni amin még mindig nem jelöltem be (de miután ősze vesztünk mindig nézegette a napom) de most nagyon azon gondolkodom, bekules szempontjából, hogy írjak e rá vagy se? Nagyon helyes pali. Pont 1 éve volt ez. Nem tudom, hogy van e valakije vagy sincs.... Normális válaszokat köszönöm ❤️ a bunkó idióta kotozkodo re nem tartok igényt. N292021. okt. 5. 20:50
1/5 anonim válasza:
Annyit megér, hogy ráírsz, csak ne 3ld bele magad.
2/5 anonim válasza:
Inkább hagyd.
Regen volt, talán igaz se volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy tényleg nem tudom mit csináljak. Nem is tudom van e valakije ha tudnám tuti hagynám. Csak nem tudom hogy viszonyulnak
2021. okt. 5. 20:56
5/5 anonim válasza:
Egy év után felkeresni az exet fiatalabb korban se annyira oké, főleg azért, mert "elég helyes pasi". Közel 30 évesen már nem ilyenekkel kellene foglalkozni. Oka van, hogy vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!