Lehetek igy "talan" boldog?
Troll vagy?
Inkább javaslok egy AI barátnő előfizetést. Az legalább valamennyire fog fejleszteni, válaszolni, és átélsz valami változást az érzelmeidben, minthogy egy üres babát simogass, ami szerintem inkább rosszabb irányba visz el.
Illetve keress szerintem valami sugarbaby lányt, sok csaj a pénzért sok mindent megtesz, van az a bumble vagy mi társkereső. Ezzel a kettővel szerintem jobb úton fogsz járni mint a babával..
Nem vagyok egeszseges. Mar ez is ott van amikor ki kosaraznak. Fejleszthetem en magam a francba is.
Itt ahol elek eselytelen ilyen Sugar daddy dolog. Amugyse akarnek szexet. Annak meg kell fizetni ha akarok szexet ha nem. Ugyanannyit. Es emg le is szarna ami a legjobban bantana.
Nem ertitek. Mindenem meg van. Csak baratno nincs. Ami meg meg nincs meg azt meg vehetem kesobb is.
Meg egy kirandulasnak is orulnek egy csajjal es ra koltenem az egeszet. Lehet ha egy olyan csajnak adnam aki meg erdemli, jobban lennek lelekben.
Egy baratnak....ja nincsennek noi barataim -_-
Na látod, a babával nem fogsz tudni kirándulni sem.
Így csak még inkább bezárkózol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!