Szakítás utáni rémes mentális állapotom miatt, beszélgető partnerem lenne valaki?
Picsogsz itt
Irány a buli és csajoz
Habár technikailag én még nem szakítottam, de mióta megcsalt már nem érzem ugyanazt. Azóta meg se csókoltam.. Ez pedig lassan már 3 hónapja.. Szóval nálam is érik dolog, csak egy 5 éves kapcsolatnál igen nehéz ezt kimondani..
Nah mindegy, ha gondolod írj.
25F
#14 ne vesztegesd az időd vele.
Szakitsd meg a kapcsolatot, még barátnak se tartsd meg. Akiben nem lehet bízni, az semmire nem jó. És aki annyira nem tisztel, hogy megcsal, nem fog a te kedvéért megváltozni. Nem kapod vissza azt a bizalmat ami előtte volt.
Dobd ki, ne alázd meg jobban magad, mert ha látja, hogy még ezek után is maradsz, nem fog ennyire sem tisztelni. Egyre többet és többet megenged magának, mert te úgyis maradsz.
Dobd ki, és foglalkozz magaddal. 1-2 év és nagyjából egyenesben leszel.
Minden barátom eltolta a barátságom,amikor párja lett. Tudomásul vettem,nem kuncsorogtam ...
Így nincs barátom,de azt hiszem,ma már mindenki a párja után lohol és a barátságok elveszítették a jelentőségüket.Sajnálok mindenkit, aki így járt -de talán időben kéne gondolkodni és nem feladni barátságokat ezt rosszindulat nélkül írom.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!