Tudom, hogy nem ez a hely rá, de valaki beszélgetne velem most egy kicsit? Nagyon nem vagyok jól, és el kéne terelni a figyelmemet. Bármivel?
Figyelt kérdés
jún. 1. 19:00
3/13 anonim válasza:
Mi a baj kérdező? Írd le nyugodtan én elolvasom. Hátha tudok segíteni.
4/13 anonim válasza:
Persze, csak írj, mi pedig megpróbálunk neked segíteni ha tudunk
5/13 anonim válasza:
Ha a közelgő világvége a téma, szívesen adok erőt, támogatlak, beszélgethetünk. ❤ Ha viszont valami piti ügyből csinálsz hatalmas problémát (pasik stb) akkor inkább írj rá másra, mert az nem az én asztalom. Jobbulást!
6/13 anonim válasza:
Nekem is írhatsz kérdező. Ha tudok megpróbálok segíteni.
7/13 anonim válasza:
5! Én a világháborút félek! Írhatok neked?
9/13 anonim válasza:
Na most nem írod le mi a gond?
Minek írtál, ha nem js válaszolsz nekünk?
10/13 A kérdező kommentje:
Kicsit nehezen szedem magam össze, de úgy néz ki, hogy fel kell adnom a szakmámat, amiért 10 évet tanultam, tettem bele pénzt, szabadidőt, mindent, de befuccsolt az egész.
Úgy érzem az életem romokban, semmi célom se motivációm nincs.
jún. 6. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!