Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az incelprobléma miért nem...

Az incelprobléma miért nem közügy?

Figyelt kérdés

Valamiért az a reflex válasz, hogy a párkapcsolat magánügye mindenkinek, és senkit nem érdekel, ha valaki nem tud szexelni.

Ez rendben van, de közben az a legtöbb embert viszont érdekli, hogy mennyi a házasság, milyen a gyerekvállalási hajlandóság, a reprodukciós ráta, és általában mennyire boldog egy társadalom.

Az ilyen jellegű negatív statisztikák egyik legnagyobb okozója, hogy a fiatal férfiak 30-40 százaléka incel.

Ezért tehát végeredményben el kell ismerni, hogy az incelválság ma már közügy és mindenkit érintő probléma, aminek a kezelését akár állami szinten is kéne menedzselni, nem?

jún. 20. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim válasza:
#60 Én nem kevertem. Ezek szerint nem értetted meg a mondanivalómat.
jún. 24. 15:14
 62/80 anonim válasza:
#60 Gondolkodtam még ezen a hozzászólásodon. Szeretném még hozzáfűzni válaszként, hogy a nők emberszámba vétele nem "emberség és humanizmus kérdése", hanem ez is az alapvető normákhoz, normális értékrendhez tartozik, amit minimumként elvárunk. Tehát ez is egy szükséges, de nem elégséges feltétel. És az a szomorú, hogy bár te értelmesnek tűnsz, úgy látszik ez még rajtad is kifog. Pedig tök jó lenne, ha nem.
jún. 24. 16:09
 63/80 anonim válasza:
De igenis jellemző az incelekre a nőgyűlölet. Volt itt (nem ennél a kérdésnél) egy olyan magát incelnek nevező srác, aki patkányszerephez hasonlította a nőket. Ez normális értékrendszer? Normális nő nem fog az ilyenekkel szóba állni és ez teljesen rendben is van. Akinek ilyen a felfogása jobb is ha egyedül marad, amíg nem változtat a gondolkodásán, nem csiszol a tiszteleten. Az ilyen pasik szokták verni egy kapcsolatban a nőket. Ez pedig nem kinézet kérdése, nem pénz kérdése, ha valaki így vélekedik általánosságban a nőkről az ki fog derülni. (megjegyzem nem a feminácikról beszélt, hanem minden nőről) Ilyenkor pedig jó, hogy nem hátmasszást ad a nő hanem inkább elkerüli a csávót.
jún. 24. 18:23
 64/80 anonim válasza:

"Ne keverjük már az emberség és humanizmus kérdését olyan állatias dolgokkal mint a szex."

Nahát ezaz. Incikék a nőkben csak egy pnát látnak, ami nekik is jár(na), akár nők jogaiunak csorbításával és mindenféle mestergéses kényszerítéssel. Az incikék írják a következő kérdéseket is: nők jogainak elvétele, minden nő aranyásó, csedezés, 30 feletti öregasszonyok, mindenféle pillek, kifogáskeresés, ők maguktötéletesek, támadják a normális férfiakat is (béta, papucs, lúzer, nyalizik...)

Igen, a fentiek egy normális értékrendű férfi ismérve. Ja, nem!

jún. 24. 18:34
 65/80 anonim válasza:
Végigolvasva a válaszokat nem is csodálom hogy sok embernek nem sikerül a párkapcsolat.
júl. 8. 20:23
 66/80 anonim válasza:

65

Te a következményt látod csak

júl. 8. 20:50
 67/80 anonim válasza:

Nagyon sok egyedülálló ember van. Elég utálatos dolog csak a férfiakat leszólni ezért, mert rengeteg olyan nő van aki még 30 éves kora felett sem volt férfival. Ismerkedtem jó pár nővel és volt köztük jópár félelmetes egyéniség akiket nem tudtam megérteni és bevallom nem is akartam.

Incel? Mit jelent? Egy unatkozó majom kitalálta és most boldog boldogtalan férfira, csak férfira ráaggatják.

Most akkor egy introvertált közösségbe nem járó barátok nélküli ember is incel?

Negatív megszólítás, ha nekem személyesen mondaná nekem ezt a jelzőt valaki eskü felpofoznám.

júl. 9. 22:03
 68/80 anonim válasza:

"mert rengeteg olyan nő van aki még 30 éves kora felett sem volt férfival"

Nalatok Europaban? Kotve hiszem.... Max. ha az a no baromi ronda vagy valogatos.

40F incel

40F incel

júl. 10. 00:29
 69/80 anonim válasza:

Ismét egy téma, ami azt mutatja, hogy mennyire abszurdak az incelek. Az egyikazt írta, hoy ha 25 évesen nem házas, incel mellé kell rakni. Az se zavarná, ha nem házas, de párkapcsolatban van.

A lényeg, hogy az incelnek legyen egy nője. Többen kifejtették, hogy a nők érzései nem számítanak, a bajaikat meg tudják oldani, na de az ő gondjaik társadalmi gondok.

Valóban. Életképtelenek, akik magukért nem tudnak tenni, de elvárnák, hogy egy nő amolyan szolga kategóriában alájuk tartozzon alanyai jogon.

Az utolsó is a 30 feletti nőket, akik mondjuk csak ilyen incel félékkel találkoztak rögtön rondázza. Mert az lenne a normális, ha széttenné a lábát minden degeneráltnak, hogy akkor k...ázhassátok, igaz?

aug. 25. 23:01
 70/80 anonim válasza:

Sajnos ez köszönhető a mai elanyagiasodott külsőséges társadalomnak, meg annak, hogy a lányok már szabadon kiteszik mindenüket is mindenhol, és egyből csorognak rájuk a fuckboyok, az egójuk az egekbe nő, aki meg kicsit csúnyábbként akár hozzájuk is mer szólni, kb már szexuális zaklatást követ el a fejükben. Persze aki ezt észre meri venni, az egyből nőgyülőlő. Sajnos olyan világot élünk, ahol eleve elvan rendeltetve, hogy abba a nembe születsz aki válogathat, vagy abba akik közül válogatnak. Talán a tiktok meg az egyéb baromságok betiltása segítene, meg az, hogyha a felvilágosító órákon az iskolákban azt is megtanítanák, hogy aki a kinézet alapján dönti el azt is, hogy kihez szól hozzá, kit vesz emberszámba, az egy primitív suttyó.

-Egy fiatal incel.

szept. 18. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!