Az incelprobléma miért nem közügy?
Valamiért az a reflex válasz, hogy a párkapcsolat magánügye mindenkinek, és senkit nem érdekel, ha valaki nem tud szexelni.
Ez rendben van, de közben az a legtöbb embert viszont érdekli, hogy mennyi a házasság, milyen a gyerekvállalási hajlandóság, a reprodukciós ráta, és általában mennyire boldog egy társadalom.
Az ilyen jellegű negatív statisztikák egyik legnagyobb okozója, hogy a fiatal férfiak 30-40 százaléka incel.
Ezért tehát végeredményben el kell ismerni, hogy az incelválság ma már közügy és mindenkit érintő probléma, aminek a kezelését akár állami szinten is kéne menedzselni, nem?
"Ne keverjük már az emberség és humanizmus kérdését olyan állatias dolgokkal mint a szex."
Nahát ezaz. Incikék a nőkben csak egy pnát látnak, ami nekik is jár(na), akár nők jogaiunak csorbításával és mindenféle mestergéses kényszerítéssel. Az incikék írják a következő kérdéseket is: nők jogainak elvétele, minden nő aranyásó, csedezés, 30 feletti öregasszonyok, mindenféle pillek, kifogáskeresés, ők maguktötéletesek, támadják a normális férfiakat is (béta, papucs, lúzer, nyalizik...)
Igen, a fentiek egy normális értékrendű férfi ismérve. Ja, nem!
65
Te a következményt látod csak
Nagyon sok egyedülálló ember van. Elég utálatos dolog csak a férfiakat leszólni ezért, mert rengeteg olyan nő van aki még 30 éves kora felett sem volt férfival. Ismerkedtem jó pár nővel és volt köztük jópár félelmetes egyéniség akiket nem tudtam megérteni és bevallom nem is akartam.
Incel? Mit jelent? Egy unatkozó majom kitalálta és most boldog boldogtalan férfira, csak férfira ráaggatják.
Most akkor egy introvertált közösségbe nem járó barátok nélküli ember is incel?
Negatív megszólítás, ha nekem személyesen mondaná nekem ezt a jelzőt valaki eskü felpofoznám.
"mert rengeteg olyan nő van aki még 30 éves kora felett sem volt férfival"
Nalatok Europaban? Kotve hiszem.... Max. ha az a no baromi ronda vagy valogatos.
40F incel
40F incel
Ismét egy téma, ami azt mutatja, hogy mennyire abszurdak az incelek. Az egyikazt írta, hoy ha 25 évesen nem házas, incel mellé kell rakni. Az se zavarná, ha nem házas, de párkapcsolatban van.
A lényeg, hogy az incelnek legyen egy nője. Többen kifejtették, hogy a nők érzései nem számítanak, a bajaikat meg tudják oldani, na de az ő gondjaik társadalmi gondok.
Valóban. Életképtelenek, akik magukért nem tudnak tenni, de elvárnák, hogy egy nő amolyan szolga kategóriában alájuk tartozzon alanyai jogon.
Az utolsó is a 30 feletti nőket, akik mondjuk csak ilyen incel félékkel találkoztak rögtön rondázza. Mert az lenne a normális, ha széttenné a lábát minden degeneráltnak, hogy akkor k...ázhassátok, igaz?
Sajnos ez köszönhető a mai elanyagiasodott külsőséges társadalomnak, meg annak, hogy a lányok már szabadon kiteszik mindenüket is mindenhol, és egyből csorognak rájuk a fuckboyok, az egójuk az egekbe nő, aki meg kicsit csúnyábbként akár hozzájuk is mer szólni, kb már szexuális zaklatást követ el a fejükben. Persze aki ezt észre meri venni, az egyből nőgyülőlő. Sajnos olyan világot élünk, ahol eleve elvan rendeltetve, hogy abba a nembe születsz aki válogathat, vagy abba akik közül válogatnak. Talán a tiktok meg az egyéb baromságok betiltása segítene, meg az, hogyha a felvilágosító órákon az iskolákban azt is megtanítanák, hogy aki a kinézet alapján dönti el azt is, hogy kihez szól hozzá, kit vesz emberszámba, az egy primitív suttyó.
-Egy fiatal incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!