Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az incelprobléma miért nem...

Az incelprobléma miért nem közügy?

Figyelt kérdés

Valamiért az a reflex válasz, hogy a párkapcsolat magánügye mindenkinek, és senkit nem érdekel, ha valaki nem tud szexelni.

Ez rendben van, de közben az a legtöbb embert viszont érdekli, hogy mennyi a házasság, milyen a gyerekvállalási hajlandóság, a reprodukciós ráta, és általában mennyire boldog egy társadalom.

Az ilyen jellegű negatív statisztikák egyik legnagyobb okozója, hogy a fiatal férfiak 30-40 százaléka incel.

Ezért tehát végeredményben el kell ismerni, hogy az incelválság ma már közügy és mindenkit érintő probléma, aminek a kezelését akár állami szinten is kéne menedzselni, nem?

jún. 20. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim válasza:

"Házas férfi is válhat incellé"

. Innentől hiteltelen vagy, mert kedvedre relativizálod a fogalom jelentését.

jún. 20. 19:24
 32/80 anonim válasza:
#27 Tehát az incelek nyomorát a nők megnyomorításával szeretnéd orvosolni? Ez aztán a megoldás, minden egyes nyomorultból csináljunk mindjárt kettőt. Ha esetleg nem értenéd, hogy miért nem kellesz a nőknek, akkor az önzőséget, nőgyűlöletet és a nők tárgyként kezelését máris az okok közé veheted. És ha nem akarsz szűzen meghalni, akkor ezeken máris elkezdhetsz változtatni, mert ilyen beteg lélekkel a kutyának nem fogsz kelleni.
jún. 20. 19:55
 33/80 anonim válasza:
Miért: Löllencs vagy Viktorta gondolod, hogy hathatósan megoldaná?
jún. 20. 19:57
 34/80 anonim válasza:

"Az ilyen jellegű negatív statisztikák egyik legnagyobb okozója, hogy a fiatal férfiak 30-40 százaléka incel."

Meglepődnék, ha ez igaz lenne. Szerintem inkább 3-4% körül van az.

jún. 21. 06:08
 35/80 anonim válasza:
Minden lehetőséget meg van adva, hogy ne legyél egy életképtelen blfsz. Ha nem vagy hajlandó kihasználni, ne várd, hogy a szádba pottyanjon a szilva..
jún. 21. 12:43
 36/80 Barnabas333 válasza:
Kérdező én értem a kérdésed, csak itt a sok förcsögő nem érti. Nagyon nagy gond lesz a világgal 40-60 év múlva. De engem már nem fog érinteni. Tele lesz leszbikkel, homókkal, transzikkal, nőkkel akik egyedül élnek, mert senki nem lesz jó nekik és kevés normális pár lesz, így még kevesebb gyerek születik és nem tudom ki fogja eltartani a világot.
jún. 21. 16:51
 37/80 anonim válasza:

36

Mond neked valamit az a szó, hogy túlnépesedés? XD

Pont nem árt senkinek, ha néhány szerencsétlen nem örökíti tovább a génállományát.

jún. 21. 16:53
 38/80 anonim válasza:

Engem érdekel az incelek problémája, hogy jobban legyenek a férfiak, mert ők építik a társadalmunkat, és nagy hatalmuk van ha egységben dolgoznak.

Ellenben a nők gondjai nem izgatnak, ők megoldhatják maguknak.

jún. 21. 17:18
 39/80 anonim válasza:
#38 Hát akkor tedd boldoggá azt a rengeteg incelt és cumizd le őket. :)
jún. 21. 17:39
 40/80 anonim válasza:

"#38 Hát akkor tedd boldoggá azt a rengeteg incelt és cumizd le őket. :)"

Minek cumiznám, te perverz állat? Undorító. Létezik pszichológia, mentális segítség, beszélgetés, támogatás, nem csak a morbid fantáziád..

jún. 21. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!