Ha valaki aki ismerkedne, azt írja magáról hogy átlagos, az milyen érzést vált ki belőletek?
Ebből még így nem derül ki semmi! Na ebből is látszik, hogy nem számít hogyan mutatkozol be. Mindenki mást lát bele. Annyi infót mindenesetre elárul hogy az illető viszonylag szerény, sokan tényleg a semmire is képesek flexelni. Mondjuk ha itt megreked a beszélgetés, akkor az úgy tényleg gáz. Azért van neki egy negatív vibeja. Szóval annyira mégsem szerencsés így indítani sztem
F
Egyszerűen, nyugisan igyekszem élni, nem akarok kitűnni, semmi bajom azzal, aki átlagos, annak tartom magam én is. Egyébként mégis azt tapasztalom általában (nem mindig), hogy kiszúrnak maguknak egy társaságban és valami vezető féleségnek választanak maguk közül.
Ez olyan helyeken volt jellemző, ahol értelmesebb, intelligensebb emberek dolgoztak (inkább magamnak való vagyok, jól kijövök másokkal, tudok csapatban dolgozni, de nem különösebben kötődök emberekhez, nem keresek barátságokat).
Ahogy írták többen is, nem biztos, hogy aki átlagon felülinek tartja magát, amögött van valami tartalom, vagy tudás, ami kiemelhetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!