Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha valaki aki ismerkedne, azt...

Ha valaki aki ismerkedne, azt írja magáról hogy átlagos, az milyen érzést vált ki belőletek?

Figyelt kérdés
gondolok itt arra hogy mi az első dolog ami beugrik ha valaki ezt állítja magáról? Unalmasnak találnád aki semmivel nem tud kitűnni a tömegből, vagy normálisnak aki be tud illeszkedni a legtöbb helyre?
jún. 19. 17:40
1 2
 1/15 anonim válasza:

Számomra szimpatikus, mert nem érzi magát különbnek, mint a "tömeg" (ahogy írod).

Egészséges önértékeléssel bíró embernek gondolom, de legalábbis nem nagyképűnek. Sokszor semmilyen emberek átlagon felülinek képzelik magukat.

jún. 19. 17:52
 2/15 anonim válasza:
Olyan, aki nem képvisel semmi szélsőséges dolgot, aki ki van békülve önmagával. Nem akar másnak látszani, mint aki valójában.
jún. 19. 17:53
 3/15 anonim válasza:

Én excentrikus vagyok és az ismerőseim is azok, így az én szemszögemből az unalmas és a semmilyen az első asszociációk az átlagosra.

Még ő sem tud saját magában semmi érdekeset találni, csak egynek látja magát a millióból, akkor hogyan várja el, hogy majd egy idegennek felkelti a figyelmét...? Az idegen miért vele kezdjen bármit a másik millió bármelyike helyett?

Ezzel a hozzáállással és énképpel egy állásinterjún se lehet tarolni.

jún. 19. 18:06
 4/15 anonim válasza:

Kedves 3-as!

Értem és megértem, amit írsz, de jó az, ha azt mondja valaki saját magáról, hogy valamiben több mint az átlag és aztán kiderül, hogy mégsem, vagy jobb ha szerény marad és kiderül más(ok) számára, hogy tényleg több? Csak kérdezem, én nem tudom a választ.

Másrészt ki dönti el, hogy több az átlagnál valamiben: Ő vagy mások?

jún. 19. 18:41
 5/15 anonim válasza:
Egyszer azt mondta nekem egy ismerősöm, akinek adtam a szavára, hogy az átlagos a legrosszabb tulajdonság/állapot, amit ma elérhet egy ember. Vagy pozitív, vagy negatív irányba ki kell tűnni a tömegből, hogy egyáltalán láthatóvá válj.
jún. 19. 18:55
 6/15 anonim válasza:
Az, hogy valaki excentrikus, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy értékes, ki lehet lógni lefelé is az átlagból. Ezzel szemben az átlagos egyszerűen nem azt jelenti, hogy értéktelen, itt fogalmi zűrzavar már biztosan van.
jún. 19. 18:55
 7/15 anonim válasza:
Unalmas.
jún. 19. 18:59
 8/15 anonim válasza:
A legtöbb ember főhős szindrómában szenved, holott ugyan olyan átlagos, mint a többi. Én becsülöm azt aki rendben van magával és reálisan látja mennyire apró porszemek vagyunk valójában.
jún. 19. 19:32
 9/15 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy rendben van magával. Sok tök átlagos képzeli azt, hogy ő valami hűűű de különleges ember aztán meg egy nagy nulla.
jún. 19. 20:21
 10/15 anonim válasza:
Igen vannak azok akik pezsgő,pörgős èletet èlnek, nincs is ezzel addig gond amíg nem basztatjàk azt akiknek erre nem erre van igènyük és ez fordítva is igaz.
jún. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!