Ha valaki aki ismerkedne, azt írja magáról hogy átlagos, az milyen érzést vált ki belőletek?
Számomra szimpatikus, mert nem érzi magát különbnek, mint a "tömeg" (ahogy írod).
Egészséges önértékeléssel bíró embernek gondolom, de legalábbis nem nagyképűnek. Sokszor semmilyen emberek átlagon felülinek képzelik magukat.
Én excentrikus vagyok és az ismerőseim is azok, így az én szemszögemből az unalmas és a semmilyen az első asszociációk az átlagosra.
Még ő sem tud saját magában semmi érdekeset találni, csak egynek látja magát a millióból, akkor hogyan várja el, hogy majd egy idegennek felkelti a figyelmét...? Az idegen miért vele kezdjen bármit a másik millió bármelyike helyett?
Ezzel a hozzáállással és énképpel egy állásinterjún se lehet tarolni.
Kedves 3-as!
Értem és megértem, amit írsz, de jó az, ha azt mondja valaki saját magáról, hogy valamiben több mint az átlag és aztán kiderül, hogy mégsem, vagy jobb ha szerény marad és kiderül más(ok) számára, hogy tényleg több? Csak kérdezem, én nem tudom a választ.
Másrészt ki dönti el, hogy több az átlagnál valamiben: Ő vagy mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!