Egy átlagos nőnek mennyivel könnyebb ismerkedni, mint egy átlagos férfinak?
En nő vagyok, de egyre többet hallom korombeliektől(22-26), hogy mivel több férfi van, a lányok sokkal többet tudnak válogatni. Eddig elment ez a fülem mellett, de észrevettem, hogy a korosztályomban nagyon-nagyon sok férfi szingli és nagyon kevés nő van, aki nincs kapcsolatban. Férfiaknak tényleg ilyen nehéz a mai világban párt találni? Vagy mindig így volt, csak most az internetes társkeresők miatt ez jobban látszódik?
A válaszokat előre is köszönöm.
5-ös: Éppen ez az, ami nem igaz, amit csak az incelek terjesztenek.
Egy átlagos nö esetében nem az a jellemzö, hogy random jelentkeznek férfiak, eltekintve a "megdugnálak" és hasonlóktól, amit nem tartok kezdeményezésnek, csak bunkóságnak.
Másrészt normális nö nem azt várja el, hogy "szórakoztassák"; hanem hogy értelmes beszélgetést lehessen folytatni az illetövel.
És még véletlen sem a felsö 10-20 % érdekes, de a normális emberi értékek azért elvárhatóak. (Pl. tiszta, ápolt, kulturált, müvelt valaki legyen)
#6: Nem, persze, hogy nem jelentkeznek random a férfiak, eleve nincsenek is átlagos nők sehol, sem társkeresőkön, sem a való életben, de ha vannak is, akkor még véletlenül sem kezdeményez náluk normális módon egy férfi sem.
Ha tudnád, hogy mennyi értelmesnek tartható nővel nem lehet épkézláb beszélgetést folytatni, mert még arra sem képesek, hogy legalább visszakérdezzenek, és mindig a férfinak kell görcsölnie azon, hogy újabbnál újabb témákat dobjon fel, amivel tovább lehet görgetni a "beszélgetést".
Ha a külsőd nem üti meg a plakátfiúk szintjét, akkor nem fogod érdekelni a nők többségét, lehetsz te akármilyen ápolt és művelt. Szerinted hány nőt izgatott az, hogy x könyvet elolvastam, hogy képes vagyok tudományos tevékenységre, hogy normális módon el lehet velem beszélgetni? És mivel átlagos nőkkel kommunikáltam, meg is van róluk a lesújtó véleményem (tisztelet a kivételnek). Esküszöm, jobban jártam volna, ha egy topmodellnél kezdeményezek, ő talán nem lett volna olyan bunkó és lekezelő, mint sok átlagos nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!