Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki meghallgatna?

Valaki meghallgatna?

Figyelt kérdés
Sohasem gondoltam,hogy ilyen mélyre süllyedek lelkileg,szükségem van arra,hogy tanácsokat kapjak kìvülàllò emberektől.28 éves srác vagyok és nemrég elhagyott a párom,nem tudom mit csináljak,hónapok òta szenvedek,már rosszul vagyok fizikailag is,közben mindennap látom majdnem exemet mert muszáj,megbolondulok lassan,mert tudom akaratlanul is mikor randizik...szeretném elmesélni privátban valakinek,aki tudna tanácsot adni.
jún. 14. 18:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A menyasszonyom volt és lecserélt,ez a tudat az,ami borzasztó érzés...
jún. 15. 04:01
 12/16 anonim válasza:
Először is ne szégyelld magad emiatt. Ugyanebben a cipőben járok. Segítséget kérni sohasem ciki! Mindenkinek lehetnek mélypontjai. Elfojtani sokkal rosszabb. Írj ha gondolod, meghallgatlak szívesen.
jún. 15. 09:28
 13/16 anonim válasza:

Keress akkor másik pszichológust,nehéz jót találni aki segít is. Tudom, mert picit hasonló helyzetben voltam, vagyok.

Írj ha gondolod, én is szívesen meghallgatlak.

jún. 17. 09:59
 14/16 anonim válasza:
#13 mert ha hozzádmegy, és utána cserél le, az jobb lett volna? Vagy ha folyamatosan csal?
jún. 17. 10:32
 15/16 anonim válasza:

Ha nekem szól amit 14-es írtál...

Nem igazán értelek.

Én csak arra reagáltam hogy írta korábban nem vált be neki a pszichológus. Hasonló helyzetben nekem bevált a második pszichológus akihez elmentem. Segített a helyzetet feldolgozni, megtanulni kezelni.

jún. 17. 10:46
 16/16 anonim válasza:
Bocsánat, #11-nek céloztam, csak elírtam.
jún. 17. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!