Valaki meghallgatna?
Figyelt kérdés
Sohasem gondoltam,hogy ilyen mélyre süllyedek lelkileg,szükségem van arra,hogy tanácsokat kapjak kìvülàllò emberektől.28 éves srác vagyok és nemrég elhagyott a párom,nem tudom mit csináljak,hónapok òta szenvedek,már rosszul vagyok fizikailag is,közben mindennap látom majdnem exemet mert muszáj,megbolondulok lassan,mert tudom akaratlanul is mikor randizik...szeretném elmesélni privátban valakinek,aki tudna tanácsot adni.jún. 14. 18:42
1/16 anonim válasza:
Pszichológus pont ezért van.
jún. 14. 18:49
2/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem pszichológussal is,de én azt vettem észre,hogy ő túlságosan dìcsért engem vagy nem is tudom...annyira mű volt
jún. 14. 18:51
3/16 anonim válasza:
Én nem kérek privát üzenetet, mert csak annyit mondok, erre egy megoldás van. A közeléből elköltözni, otthagyni azt a közeget, ahol minden nap látod. Munkahelyváltás, ha a munkatársad. Ennyi. A többit az idő megoldja. Vagy keresel másik pszichológust. A csajt letiltod minden felületen, ne nézegesd, a holmiját, ha van nálad, dobd ki vagy add vissza.
jún. 14. 19:11
4/16 anonim válasza:
Pszichológust váltani lehet érdemes. Mivel műnek érzed, és más szakemberrel lehet jobban meg lenne az összhang. A szerelmi bánatott most eléggé átérzem, meghallgatlak ha írsz.
jún. 14. 19:22
5/16 anonim válasza:
De azért írják ide az emberek a gondjaikat mert nem akarnak pszichológushoz menni. Minek létezik a fórum akkor, ha bármilyen gondod van, menj pszichológushoz.. akkor fizessétek ki neki.
jún. 14. 19:34
6/16 A kérdező kommentje:
Munkahelyet nem tudok váltani,igazából nekem kiskoromban òta ez volt az álmom és tulajdonképpen őt én hoztam ide...
jún. 14. 21:00
7/16 anonim válasza:
Mi miatt szakítottatok?
jún. 14. 21:28
8/16 anonim válasza:
Irj, aztan en is meselek.
jún. 14. 21:38
9/16 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet. Ha én nem kellek valakinek, az onnantól kezdve nem lesz számomra vonzó. Nemhogy még haldokoljak miatta.
jún. 14. 22:08
10/16 anonim válasza:
Én szívesen meghallgatlak, kérdező.
jún. 14. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!