Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki meghallgatna?

Valaki meghallgatna?

Figyelt kérdés
Sohasem gondoltam,hogy ilyen mélyre süllyedek lelkileg,szükségem van arra,hogy tanácsokat kapjak kìvülàllò emberektől.28 éves srác vagyok és nemrég elhagyott a párom,nem tudom mit csináljak,hónapok òta szenvedek,már rosszul vagyok fizikailag is,közben mindennap látom majdnem exemet mert muszáj,megbolondulok lassan,mert tudom akaratlanul is mikor randizik...szeretném elmesélni privátban valakinek,aki tudna tanácsot adni.
jún. 14. 18:42
1 2
 1/16 anonim válasza:
Pszichológus pont ezért van.
jún. 14. 18:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem pszichológussal is,de én azt vettem észre,hogy ő túlságosan dìcsért engem vagy nem is tudom...annyira mű volt
jún. 14. 18:51
 3/16 anonim válasza:
Én nem kérek privát üzenetet, mert csak annyit mondok, erre egy megoldás van. A közeléből elköltözni, otthagyni azt a közeget, ahol minden nap látod. Munkahelyváltás, ha a munkatársad. Ennyi. A többit az idő megoldja. Vagy keresel másik pszichológust. A csajt letiltod minden felületen, ne nézegesd, a holmiját, ha van nálad, dobd ki vagy add vissza.
jún. 14. 19:11
 4/16 anonim válasza:
Pszichológust váltani lehet érdemes. Mivel műnek érzed, és más szakemberrel lehet jobban meg lenne az összhang. A szerelmi bánatott most eléggé átérzem, meghallgatlak ha írsz.
jún. 14. 19:22
 5/16 anonim válasza:
De azért írják ide az emberek a gondjaikat mert nem akarnak pszichológushoz menni. Minek létezik a fórum akkor, ha bármilyen gondod van, menj pszichológushoz.. akkor fizessétek ki neki.
jún. 14. 19:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Munkahelyet nem tudok váltani,igazából nekem kiskoromban òta ez volt az álmom és tulajdonképpen őt én hoztam ide...
jún. 14. 21:00
 7/16 anonim válasza:
Mi miatt szakítottatok?
jún. 14. 21:28
 8/16 anonim válasza:
Irj, aztan en is meselek.
jún. 14. 21:38
 9/16 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet. Ha én nem kellek valakinek, az onnantól kezdve nem lesz számomra vonzó. Nemhogy még haldokoljak miatta.
jún. 14. 22:08
 10/16 anonim válasza:
Én szívesen meghallgatlak, kérdező.
jún. 14. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!