Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most ventillálok egyet,...

Most ventillálok egyet, meghallgatnál?

Figyelt kérdés
Annyira magányos vagyok. Lassan 24 leszek és nincsenek barátaim, elszigetelem magam mindenkitől, mert úgy érzem nem tudok felérni hozzájuk és csak egy kolonc vagyok nekik. Az utolsó hajadon barátnőm is férjhez ment, tudom, hogy el fogunk távolodni, már nem is kínlódok, már megtörtént ugyanez két másik barátnőmmel. Nem találom a helyem sehol. Semerre nem tart az életem, feladok mindent. Úgy érzem a szeretet lenne, ami előre tudna vinni, de nem érezteteti velem senki, hogy fontos vagyok. Mindig kevesebbnek éreztem magam másoktól, nagyon szegény családból származom, sokszor jártam szakadt cipőbe és szakadt táskába iskolába nem akartam a szüleimet terhelni vele. A szüleim sosem értettek meg, sosem nyújtottak nekem lelki támaszt, sosem tudtak megvigasztalni és sosem éreztették velem, hogy fontos, értékes vagyok. Apám gyűlöl, mert nem fiúnak születtem, iszik is, olyankor egész cifra dolgokat vág a fejemhez. Már ritkábban járok haza, akkor sem szívesen. Annyira üresnek érzem magam, mindent amit akartam úgy érzem szerte foszlott, nem tud semmi érdekelni, nem tud semmi meglepni és nem tudok igazán örülni semminek.Nagyon magányos és összetört vagyok. Nem tudok beilleszkedni társaságokba, régebben próbáltam, de észre sem vettek az emberek. Fáj, hogy nem látnak elég fontosnak és értékesnek, hogy felfigyeljenek rám. hiányzik egy támogató, összetartó család, ami nekem sosem volt.Miért nem vagyok elég fontos? Miért nem érdeklek senkit?

2022. aug. 20. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Igen, leszek a pasid. 28/F
2022. aug. 20. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
brühü brühü. lehet ezt is csinálni vagy tenni ellene. húzzál le edzeni is, az majd kiszakít a picsogásból
2022. aug. 20. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Én szívesen beszélgetnék neked én is egy megtört srác vagyok.

29F

2022. aug. 20. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
*veled
2022. aug. 20. 21:47
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Csak ennyi volt a ventillálás? Én még olvastam volna.
2022. aug. 20. 21:53
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Na tessek mar vannak is jelentkezok 🥺
2022. aug. 20. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Bezzeg ha én írtam volna ugyanezt pasiként, egyik lány sem írta volna hogy "Igen, leszek a csajod!"..
2022. aug. 20. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

Hogy akarod hogy szeressenek vagy barátaid legyen ha el löksz magadtól mindenkit mert szerinted te mindenkinek kolonc vagy?

Először tedd magad rendbe

2022. aug. 20. 22:00
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
Kedves kérdező, ha fiú lennél, sokkal kevesebben hallgattak volna meg.
2022. aug. 20. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Elolvastam a kérdésed, de nem tudom igazán mi segíthetne rajtad, azt nem hiszem hogy itt bárki tudna. Neked alapvetően magaddal kéne elsősorban rendben lenned, hogy ne így tekints magadra. Ha egyedül nem megy akkor szakember segítségével. Nem úgy tűnik, mintha lenne önbizalmad és önbecsülésed ami elég szomorú. Ezek nélkül nehéz bármilyen kapcsolatot találni vagy fentartani.
2022. aug. 20. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!