Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most ventillálok egyet,...

Most ventillálok egyet, meghallgatnál?

Figyelt kérdés
Annyira magányos vagyok. Lassan 24 leszek és nincsenek barátaim, elszigetelem magam mindenkitől, mert úgy érzem nem tudok felérni hozzájuk és csak egy kolonc vagyok nekik. Az utolsó hajadon barátnőm is férjhez ment, tudom, hogy el fogunk távolodni, már nem is kínlódok, már megtörtént ugyanez két másik barátnőmmel. Nem találom a helyem sehol. Semerre nem tart az életem, feladok mindent. Úgy érzem a szeretet lenne, ami előre tudna vinni, de nem érezteteti velem senki, hogy fontos vagyok. Mindig kevesebbnek éreztem magam másoktól, nagyon szegény családból származom, sokszor jártam szakadt cipőbe és szakadt táskába iskolába nem akartam a szüleimet terhelni vele. A szüleim sosem értettek meg, sosem nyújtottak nekem lelki támaszt, sosem tudtak megvigasztalni és sosem éreztették velem, hogy fontos, értékes vagyok. Apám gyűlöl, mert nem fiúnak születtem, iszik is, olyankor egész cifra dolgokat vág a fejemhez. Már ritkábban járok haza, akkor sem szívesen. Annyira üresnek érzem magam, mindent amit akartam úgy érzem szerte foszlott, nem tud semmi érdekelni, nem tud semmi meglepni és nem tudok igazán örülni semminek.Nagyon magányos és összetört vagyok. Nem tudok beilleszkedni társaságokba, régebben próbáltam, de észre sem vettek az emberek. Fáj, hogy nem látnak elég fontosnak és értékesnek, hogy felfigyeljenek rám. hiányzik egy támogató, összetartó család, ami nekem sosem volt.Miért nem vagyok elég fontos? Miért nem érdeklek senkit?

2022. aug. 20. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az élet. Minél előbb elfogadod, hogy az emberek csak időszakosan vannak az életedben, annál könnyebb lesz.

Igazából egész életedben 1 valakire számíthatsz és az te magad vagy.

Nekem is vannak tizenéves barátságaim, vannak olyanok, akikben megbízom. Most ugyan azzal nyugtatom magam, hogy életünk végéig barátok leszünk sokukkal, mégis hozhat az élet olyan helyzeteket, hogy eltávolodunk egymástól és megszakad a kapcsolat.

Nyitottnak kell lenni, én most pl a munkahelyemen lettem nagyon jó barátságban egy kollégámmal.

Voltam nagyjából hasonló helyzetben mint te. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy foglalkozz magaddal. Keress magadnak hobbit, sportolj, kirándulj, tegyél rendet a lelkedben, szánj magadra időt, aztán majd alakul a dolog. Ne másoktól tedd függővé a boldogságod!

2022. aug. 20. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy meghallgathassalak, ahhoz találkozni kéne, idefent senki sem hallja a hangod. ^_^
2022. aug. 21. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Írj rám, szivesen meghallgatlak. Biztos van kiút
2022. aug. 21. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írhatsz nekem is. Hasonló problémáim vannak. Csak régebb óta küzdök ezzel.
2022. aug. 21. 23:42
 15/15 n+1 válasza:
49%
Megértelek kérdező és nagyon sajnálom, hogy így nőttél fel. A szeretethiánytól elsorvadunk, összezsugorodunk így természetes módon jön az az érzés, hogy nem vagyunk szerethetőek. Pedig egyébként nem másból vagyunk, mint szeretetből és az elkülönültség illúziójában tengődünk, amíg rá nem döbbenünk egyszer hogy egyek vagyunk. Hosszú út van még előtted és ki tudsz kecmeregni belőle, mert már a felismerés is fél siker. Egyébként az irományodon keresztül azt érzem, hogy sok benned a szeretet, ami nagyon nagy érték ebben a szeretetlen világban. Tény azonban, hogy aki maga alatt van, aki látszólag nem erős és belül haldoklik, ahhoz az emberek nem vonzódnak ösztönösen. Te sem vonzódsz gondolom az enervált egyénekhez, hanem olyanokhoz akik karizmatikusak, melegséget sugároznak, töltenek. Ez a belső erő hiányzik, amit saját magadnak kell megteremtened ha kívülről nem jön segítség. 11-esnek igaza van, hogy ne másoktól tedd függővé a boldogságod. Mondani könnyű persze, de tény hogy amíg a körülmények áldozatai vagyunk, amíg a körülöttünk lévő emberek, a környezet határozza meg hogy hogyan érezzük magunkat, azzal kiadtuk az irányítást a kezünkből az életünk felett. Remélem tudtam valamennyit segíteni. Küldök egy nagy ölelést. :)
2022. aug. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!