Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gáz lenne ha meg írnám neki...

Gáz lenne ha meg írnám neki hogy jó utat?srácok,ti örülnétek neki? (Nincsen barátnője,ezt tudom.😁)

Figyelt kérdés

Párszor találkoztunk,pár szót beszéltünk,zavarban volt ő is én is közben (de ezt ő szóvá is tette)

Annyira eredeti srác.Bedopta a Facebook a profilját,és láttam hogy külföldre költözik.

Annyira megírnám neki,hogy sajnálom /hogy jó utat.Bár őszintén rendesen rosszul esik,hogy el megy,pedig nem is ismerem még,csak éreztem hogy valami van köztünk.

Nem tudom miért fáj ennyire.

Van értelme írni,vagy gáz is lenne?

Nem tudom eldönteni.

2024. jún. 2. 11:45
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Ne agyalj rajta annyit!

Írj neki, mert utánna bánni fogod!

Nekem tetszene!

2024. jún. 3. 11:05
 32/34 A kérdező kommentje:

Volt bent a haverjával ,de szinte nem is foglalkozott velem.Nagyon szórakozott állapotban volt mindkettő.

Ha egyedül jön akkor mindig kérdez valamit,de lehet csak simán szexelni akart,és azért "flörtölt" vagy én már nem tudom mit csinált :D közben társkeresőn is megtaláltam,ahol nem hosszútávú kapcsolatot keres,csak randit.

Szóval inkább rá is hagyom,túl gondoltam,mint mindig mindent.

2024. jún. 3. 13:03
 33/34 anonim válasza:
Így már kicsit más, hogy tudni részleteket is! Hogy milyen is a kapcsolatod vele! Így már személy szerint, nem bíztatlak rá..😬🙂
2024. jún. 3. 13:09
 34/34 anonim válasza:
Engedd el
2024. jún. 3. 14:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!